Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Langattomat kuulokkeet Niceboy HIVE Joy 3 langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Tuotekoodi: 4081576
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 040
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Niceboy HIVE Joy 3 langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Suosikkisi Niceboy HIVE Joy -kuulokkeesi on julkaistu kolmannessa sukupolvessa, Joy 3 -mallissa. Nyt voit nauttia musiikista ja entistä nopeammasta äänensiirrosta.

Nauti selkeästä ja yksityiskohtaisesta äänestä

40 mm:n kaiutinelementit vastaavat Niceboy HIVE Joy 3 -kuulokkeiden erottuvasta äänestä. Näillä kuulokkeilla kuulet musiikkisi kaikki osat: puhtaat korkeat äänet, tasapainoiset keskiäänet ja syvä basso. Tämä johtuu siitä, että laaja taajuusalue mahdollistaa tämän yksityiskohtaisen äänen sekä tuetun AAC-koodekin Applen laitteille, joka välittää korkealaatuista ääntä ilman häviötä matkapuhelimesta kuulokkeisiin.

Säädettävän sangan ansiosta voit löytää itsellesi täydellisen istuvuuden. Lisäksi koko rakenne on kevyt, korvatyynyt on valmistettu pehmeästä materiaalista, eivätkä ne vie tilaa kokoontaitettavan rakenteen ansiosta.

Enemmän kuin kokonainen päivä musiikin kuuntelua

USB-C-kaapeli tarjoaa kätevän latauksen. Vain kahdessa tunnissa kuulokkeet latautuvat täyteen 33 tunnin käytön ajaksi. Mutta entä jos sinulla on kiire eikä sinulla ole kahta tuntia aikaa ladata? Liitä vain kuulokkeet 5 minuutiksi ja saat akun käyttöiän välittömästi 80 minuuttia!

Luotettava langaton yhteys

Edistyneen Bluetooth 5.3:n avulla voit sanoa hyvästit äänen katoamiselle riippumatta siitä, kuunteletko musiikkia tai soitat puheluita. Luotettava langaton yhteys antaa kuulokemikrofonille 10 metrin kantaman matkapuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta.

Bluetooth-versio: 5.3
Taajuuskaista: 2,4 GHz
RF-teho: ≤ 2,5 mW
Tuetut Bluetooth-profiilit: A2DP, AVRCP, HFP
Tuetut koodekit: SBC, AAC
Taajuus: 20 Hz - 20 kHz
Herkkyys: 103+/-3 dB
Toistoaika: jopa 33 tuntia (50 % äänenvoimakkuudella)
Puheluaika: jopa 33 tuntia
Kantama: jopa 10 m
Akku:     300 mAh
Kaiutin: 40 mm
Latausaika: 2 tuntia

Paketinsisältö:
Langattomat kuulokkeet
USB-C latauskaapeli
Käyttöohjeet

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Sangalliset kuulokkeet voivat olla kevyitä ja pieniä tai muhkeita ja ylellisten materiaalien vuoksi tukevia ja hieman painavia. Suuret, tiivisti asettuvat ja pehmustetut kuulokkeet ovat hyvin äänieristetyt, tarjoavat syvän bassovasteen, ja toistavat äänet realistisemmin kuin vähemmän tiiviit ja kevyet kuulokkeet. Toisaalta pienemmät ja kevyemmät kuulokkeet sopivat esimerkiksi liikuntaan ja urheiluun massiivisia kuulokkeita kätevämmin. Isoja kuulokkeita valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko sanka tarpeeksi pehmustettu ja korvatyynyt itselle sopivat. Pienemmillä pehmusteilla varustetut kuulokkeet taittuvat ja vievät vähemmän tilaa, mutta niissä on pienempi akunkesto kuin isoilla kuulokkeilla. In-ear-nappikuulokkeita puolestaan on laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri työnkuviin.

Langattomat kuulokkeet yhdistetään laitteeseen radio- tai infrapunasignaalilla, ja ne yhdistävät sisällönkuuntelun ja muun fyysisen toiminnan urheilussa, työssä ja muussa arkielämässä. Bluetoothin, kohinaneston ja kaiunpoiston ansiosta langattomissa kuulokkeissa on nykyisin erinomainen äänenlaatu, joissakin malleissa myös aktiivinen vastamelutoiminto. Bluetooth-yhteydellä langaton kontakti puhelimeen vapauttaa kädet ja lisää turvallisuutta muun muassa liikenteessä. Kuulokkeiden Bluetooth-taajuus on hyvin alhainen, eikä se ole vaarallista ihmisille – taajuutta on itse asiassa tuhat kertaa vähemmän kuin tavallisella matkapuhelimella. Lähes kaikissa langattomissa kuulokkeissa on latausteline, joten akun kestokaan ei ole mikään ongelma.


Yleiskäyttöön

Kuulokkeiden L- (vasen) ja R- (oikea) -merkinnöillä on tarkoituksensa, eikä kyse ole vain istuvuudesta korvakäytävään. Äänilähde - olipa se sitten puhelin, tietokone tai MP3-soitin - lähettää vasemman ja oikean kanavan äänet vastaaviin kuulokkeisiin. Vaikka tämä saattaa tuntua merkityksettömältä, se voi tehdä eron musiikin, elokuvien ja muiden videoiden kuuntelun epätasa-arvoisen kokemuksen välillä, sillä se yhdistää kuvan (videon tapauksessa) ja äänen siihen suuntaan, johon se on tarkoitettu kulkemaan. Yleiskuulokkeet - päättävät itse, mikä korva on missä ja lähettävät äänen kuhunkin kanavaan sen mukaisesti. Yleispätevissä kuulokkeissa on korvakappaleessa siru, joka määrittää, ovatko ne ulkoilmassa korvan etuosassa vai lähellä korvan takaosaa. Kun kuulokkeet tunnistavat, kumpi korva on vasen ja kumpi oikea, ääni ohjataan vasemman korvan vasempaan kanavaan ja oikean korvan oikeaan kanavaan. Toinen etu on se, että kun käyttäjä jakaa kuulokkeet ystävänsä kanssa, yleiskuulokkeet havaitsevat tilanteen ja lähettävät yhteisen signaalin vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa, että kaikki ääni välittyy tasaisesti eikä suuntautuneesti.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Niceboy HIVE Joy 3 langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Tuotekoodi: 4081576
Kategoria: Kuulokkeet
Valmistajan koodi: HIVE-3-JOY
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Niceboy
Tyyppi: Langattomat kuulokkeet
Käyttötapa:

Kertoo, millainen kuuloke on ja miten kuulokkeita käytetään: korvan sisällä, korvan päällä tai ympärillä.

Sankakuulokkeet (On-ear/Over-ear)
Tarkoitus:

Kertoo kuulokkeiden käyttötarkoituksen. Esimerkiksi töihin, pelaamiseen, urheiluun.

Yleiskäyttöön
Väri: Musta
Liitännät:

Kertoo kuulokkeissa olevan liitännän, minkä kautta voit ladata kuulokkeita tai yhdistää kuulokkeet toisiin laitteisiin.

Bluetooth
Mikrofoni: On
Melunvaimennus:

Osoittaa, onko melunvaimennustoiminto aktiivinen vai ei.

Kyllä
Näytä: Niceboy, langattomat kuulokkeet kuulokkeet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Niceboy tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Niceboy HIVE Joy 3 langattomat Bluetooth-kuulokkeet kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia