Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

(0)
Lisätiedot:
Tekijä: Ken Forkish
Sivujen määrä: 272
Julkaisuvuosi: 2012
Tuotekoodi: 14628698
Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle
4355
Muiden myyjien tarjoukset (2):
6368
-
6399
Lisää ostoskoriin

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

31. joulukuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Postin noutopiste

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
599

Kotiinkuljetus

3. tammikuuta

Toimitus -50%* yli 60€ tilaukselle koodilla TOIMITUS1124
1299

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. tammikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin noutopisteestä

3. tammikuuta

599

Nouto PostNordin pakettiautomaatista

3. tammikuuta

599

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Pro Baltic
6368 8319
KATARATA
6399
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Muita kiinnostavia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

"From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring scores of recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker. In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or a complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. Tips on creating and adapting bread baking schedules that fit in reader's day-to-day lives--enabling them to bake the breads they love in the time they have available--make Flour Water Salt Yeast an indispensable resource for bakers, be they novices or serious enthusiasts"--
"In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. But in addition to the recipes, Flour Water Salt Yeast offers readers a complete baking education, with a thorough yet accessible explanation of the tools and techniques that set artisan bread apart. With a tutorial on baker's percentages, advice for manipulating ingredients ratios to create custom doughs, and tips for creating and adapting bread baking schedules that fit in readers' day-to-day lives (enabling them to bake the breads they love in the time they have available), Flour Water Salt Yeast is an indispensable resource for bakers, be they novices or serious enthusiasts"--
A treasury of recipes for bread and pizza doughs is complemented by schedules that can be adapted for busy home bakers, sharing instructions for preparing artisan recipes using basic dough, pre-ferment dough, and complex levain.
A treasury of recipes for world-class breads and pizzas is complemented by schedules that can be adapted for busy home bakers, sharing instructions for preparing high-quality artisan recipes using basic straight dough, pre-ferment dough and complex levain. 12,000 first printing.

Yleiset tuotetiedot: Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]

Tuotekoodi: 14628698
Kategoria: Keittokirjat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,02 x 0,21 x 0,26 m, 1,17 kg
Kustantamo: Random House USA Inc
Kirjan kieli: Englanti
Kannen tyyppi: Kovaa
Muoto: Perinteinen kirja
Tyyppi: Jauhoruokia
Kirja: Ei
Myyjä: Bookstore Krisostomos, KATARATA, Pro Baltic
Tekijä: Ken Forkish
Sivujen määrä: 272
Julkaisuvuosi: 2012

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Kumppanitarjoukset
Sponsoroitu

Arviot ja arvostelut (0)

Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook]
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme ostamaan yhdessä Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza [A Cookbook] kanssa

Muiden myyjien tarjoukset (2)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Pro Baltic 4
(178 asiakasarviota)
-23%
50%

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

13. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
6368 8319

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 3, Vantaa)

16. joulukuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot

Parhaat tuotteet myyjältä Bookstore Krisostomos