Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Lihashuoltovasara Media-Tech MT6526

(0)
Lisätiedot:
Hierontalaitteen tyyppi: Lihashuoltovasara
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite
Hierontatila: 6
Tuotekoodi: 8517192
5104
Muiden myyjien tarjoukset (1):
6599
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

29. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Postin noutopiste

2. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

2. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

2. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Muiden myyjien tarjoukset
Brandberry
6599 9898

Tuotteen kuvaus: Media-Tech MT6526

Manuaalinen hierontalaite on täydellinen ratkaisu ihmisille, jotka haluavat kokea syvän ja tehokkaan hieronnan kotona. Kompaktin rakenteensa ja nykyaikaisen teknologiansa ansiosta tämä kätevä ase mahdollistaa jännittyneiden lihasten nopean ja helpon uudistamisen.

Media-Techin edistyksellinen hierontalaite - PORTABLE GUUN MASSAGER MT6526 - on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka haluavat kokea syvän ja tehokkaan hieronnan kotona.

Kompaktin rakenteensa ja nykyaikaisen teknologiansa ansiosta tämä kätevä ase mahdollistaa jännittyneiden lihasten nopean ja helpon uudistamisen.

Media-Tech-laitteen mukana tulee jopa kuusi erikoispäätä - jousipallo, tappi, kaksoisappi, litteä, lasta ja peukalo. Jokaisella on erilainen toiminto, jonka avulla voit keskittyä tiettyihin kehon osiin ja eri lihasjännitystasoihin.

Halusitpa sitten lievittää kipua, rentouttaa jännittyneitä lihaksia tai vain rentoutua pitkän päivän jälkeen, nämä erilaiset päät tarjoavat maksimaalisen mukautuksen yksilöllisiin tarpeisiisi.

Laitteen sydän, ts. Y. Sen harjaton moottori on suunniteltu luotettavaan ja tehokkaaseen suorituskykyyn. Sen ansiosta hieronta ei ole vain syvä, vaan myös tasainen ja perusteellinen. Se on ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat perusteellista lihashierontaa, jopa kaikkein ongelmallisimmilla alueilla.

Hieronnan nopeuden säätötoiminnon ansiosta 1800 - 3200 kierrosta käyttäjä voi säätää hieronnan voimakkuutta tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan. Tarvitsetpa hellävaraista rentouttavaa hierontaa tai intensiivistä syväkudoshierontaa, se on mahdollista Media-Tech PORTABLE GUN MASSAGER -laitteella.

Energian käyttömukavuus on ensiarvoisen tärkeää tekniikan aikakaudella. Siksi laitteessa on USB-C-portti, standardi, josta on tullut yleinen monissa nykyaikaisissa laitteissa. Näin voit ladata nopeasti ja kätevästi riippumatta siitä, oletko kotona, toimistossa tai tien päällä.

Laitteen litiumioniakku takaa pitkän käyttöiän. Kyky työskennellä jopa 90 minuuttia yhdellä latauksella (15 minuutin välein) mahdollistaa useiden hierontaistuntojen suorittamisen ilman jatkuvaa latausta, mikä on erityisen kätevää päivittäisessä käytössä.

Edistyneen tekniikan ei tarvitse tarkoittaa suurta kokoa. Kompakti muotoilu ja pieni paino tekevät laitteesta erittäin kannettavan. Voit ottaa sen mukaasi matkoille, harjoitteluun tai töihin, jotta voit nauttia rentouttavasta hieronnasta missä tahansa.

PORTABLE GUN MASSAGER -käsihierontakoneesta on tullut yksi suosituimmista työkaluista taistelussa jatkuvaa selluliittia vastaan. Sen edistykselliset teknologiat ja tarkasti suunnitellut hierontapäät vaikuttavat ihon syviin kerroksiin, stimuloivat verenkiertoa ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa soluissa.

Säännöllisesti käytettynä saatat huomata "appelsiinin kuoren" vähenemisen ja ihon kiinteyden paranemisen. Hierontalaite säädettävän nopeudensa ansiosta mahdollistaa hieronnan intensiteetin säätämisen käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaan, mikä tarkoittaa toimenpiteen tehokkuutta ja mukavuutta. Suoraan selluliitin vaikutuksen lisäksi PORTABLE GUN MASSAGER auttaa rentouttamaan jännittyneitä lihaksia, mikä lisäksi tukee ihokudosten terveyttä ja joustavuutta.

Vaikka hierontalaite itsessään on tehokas työkalu selluliitin vähentämiseen, parhaat tulokset saavutetaan yhdistettynä säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

Nopea regeneraatio: säännöllisen hieronnan ansiosta voimme nopeuttaa lihasten uusiutumista kovan fyysisen rasituksen jälkeen.

Kivunlievitys: lievittää tehokkaasti kipua ja lihasjännitystä.

Lisääntynyt joustavuus: Hieronta voi auttaa lisäämään lihasten joustavuutta ja parantamaan nivelten liikelaajuutta.

Helppokäyttöinen: kätevän vetoketjullisen kotelon avulla voit säilyttää laitteen ja kaikki päät yhdessä paikassa.

Intensiivisen urheiluharjoittelun jälkeen: nopea lihasten uusiutuminen ja kipeiden lihasten vähentäminen.

Pitkäkestoiseen toimistotyöskentelyyn: vähennä jännitystä niskan ja selän alueella.

Matkan aikana: mahdollisuus suorittaa hierontaa kaikissa olosuhteissa kompaktin koon ansiosta.

Vanhuksille: Hieronta voi auttaa vähentämään ikään liittyviä vaivoja.

Mukava ase jännittyneiden lihasten rentouttavaan ja turvalliseen hierontaan

6 hierontapäätä: jousipallo, tappi, tuplatappi, litteä, lasta, peukalo

Kätevä vetoketjullinen kotelo

Tehokas harjaton moottori

6 hierontanopeutta: 1800-3200 kierrosta

Virtalähde: USB-C 5V 2A liitäntä (USB-C-kaapeli mukana)

Akku: litiumioniakku, jopa 90 min työaikaa yhdellä latauksella (15 minuutin välein)

Latausaika: ~ 2-3 tuntia

Mitat: 141 x 90 x 48 mm (ilman päätä)

Paino: 395 g

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Lihashuoltovasarat

Iskuhierontalaitteet ovat uuden sukupolven hierontalaitteita, joita kuka tahansa voi käyttää kotona. Lisäksi näiden hierontalaitteiden avulla on mahdollista saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia ja parantaa elämänlaatuasi. Jos nämä laitteet eivät vielä ole tuttuja, sinun kannattaa ensin tutustua niiden suurimpiin etuihin: ne vähentävät lihasjännitystä, parantavat verenkiertoa, liikkuvuutta, stimuloivat imunestejärjestelmää, auttavat saavuttamaan parempia urheilutuloksia ja lisäävät lihasmassaa. Lisäksi laite voi toimia kivunlievittäjänä intensiivisen harjoittelun jälkeen tai jopa erinomaisena kuntoutushoitona erilaisten kehon vammojen jälkeen. Laitetta on helpompi käyttää kuin uskotkaan - pidät vaan siitä kiinni yhdellä kädellä ja työstät toivottuja vartalon alueita. Tuotevalikoimastamme löydät useita malleja , joista tulee korvaamaton apu päivittäisessä elämässäsi, urheilussa tai vaikka kuntoutuksessa. Mallista riippuen nämä hierontalaitteet voidaan varustaa vaimentimella, jotta voisit käyttää sitä myös herkemmille kehon alueille; tavallisella pallolla, jota voidaan käyttää eri lihasryhmille; kartiolla, jota voidaan käyttää jalkojen tai käsivarsien lihaksiin, ja kovakantinen säilytyskotelolla, johon mahtuu laite sekä kaikki sen lisätarvikkeet.

Yleiset tuotetiedot: Media-Tech MT6526

Tuotekoodi: 8517192
Kategoria: Hierontalaitteet
Valmistajan koodi: MT6526
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,3 x 0,2 m, 0,5 kg
Tuotemerkki: Media Tech
Suuttimien määrä: 6
Myyjä: Hobbyhall.fi, Brandberry
Hierontalaitteen tyyppi: Lihashuoltovasara
Tarkoitettu: Lihasten hierontalaite
Näytä: Media Tech, lihasten hierontalaite hierontalaitteet
Hierontatila: 6
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Media-tech tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Media-Tech MT6526
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu

Muiden myyjien tarjoukset (1)

*Myyjä on vastuussa kaikista tavaroiden sisältämistä tiedoista (mukaan lukien hinta).

Myyjä: Brandberry 4.2
(129 asiakasarviota)
-33%

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

26. huhtikuuta

000
Toimitustapavaihtoehdot
6599 9898