Fissman japanilainen viipalointiveitsi Kensei Bokuden, 18 cm

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Lihaveitset
Materiaali: Teräs
Tuotekoodi: 8894427
4623
6604
-30%
Myyjä: Fissman 5
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

PostNord Vantaan noutopiste (Osumakuja 1-3, Vantaa)

18. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

22. toukokuuta

599

Postin noutopiste

22. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

22. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

22. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

22. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Fissman 5
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Fissman japanilainen viipalointiveitsi Kensei Bokuden, 18 cm

Kulinaarisessa maailmassa usein sanotaan, että keittiön tärkein työkalu on hyvä veitsi. Oikeasta veitsestä voi olla suuri apu kauniiden ruokien valmistamisessa ja optimaalisen turvallisuuden varmistamisessa keittiössä. Kun käytät paremmin valmistettua ja teroitettua veistä, voit hallita paremmin leikkaamaasi. Mukavalla ja terävällä veitsellä leikkaaminen on paljon miellyttävämpää. Se on tehokkaampi ja voi tehdä työn nopeasti ja kirurgisesti tarkasti, leikkaatpa vihreitä yrttejä tai suurta kurpitsaa. Siksi FISSMAN tuo markkinoille täysin uuden sukupolven veitsiä ja keittiökirveitä, jotka on kehitetty Seki Cityssä, Gifun prefektuurissa. Siellä perustettiin ensimmäiset koko Japanissa tunnetut terävimpien miekkojen takomot yli 800 vuotta sitten, ja useita vuosisatoja myöhemmin paikalliset kuuluisat veitsivalmistajat käyttivät näitä saavutuksia. Veitsemme ovat saaneet inspiraationsa japanilaisesta perinnöstä, ne hengittävät tinkimättömän takomestarin henkeä ja intohimoa.

FISSMAN KENSEI BOKUDEN 7" herkkä veitsi on ihanteellinen leikkaustyökalu. Kärki on erittäin ohut ja joustava, minkä ansiosta liha- ja kalafileet on helppo leikata. Se on myös erittäin kätevä karpaattien valmistukseen esimerkiksi naudanlihasta tai lohesta. Kiitos pitkälle ja kapealle terälle on helppo saavuttaa ohut, täysin korkea korroosion- ja kulumiskestävyys erityisen Korudo-tekniikan ansiosta optimaalisen 58 HRC:n saavuttamiseksi Rockwellin asteikolla täydellisen terävyyden saavuttamiseksi hiekan avulla veitsen kahva on valmistettu korkealaatuisesta G-10 veden- ja kulutusta kestävästä materiaalista, joten veitsi ei luiskahda kädestä eikä imeydy itseensä Pakkaus on valmistettu korkealaatuisesta kuvioitu pahvilaatikko hopeisella kohokuviolla, joka ei jätä ketään todellista korkealaatuisten veitsien tuntijaa välinpitämättömäksi.

Korkeahiilinen teräs - älä jätä märkäksi pitkäksi aikaa! Suosittelemme teroituskiven käyttöä teroittamiseen. Teroituksen jälkeen huuhtele vedellä ja kuivaa välittömästi puhtaalla liinalla. Älä pese astianpesukoneessa. Noudata hoito-ohjeita ja veitsi kestää pitkään. Tämä tuote täyttää kaikki turvallisuus- ja hygieniastandardit.

Yleiset tuotetiedot: Fissman japanilainen viipalointiveitsi Kensei Bokuden, 18 cm

Tuotekoodi: 8894427
Kategoria: Veitset ja tarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,03 x 0,16 x 0,24 m, 0,3 kg
Tuotemerkki: Fissman
Mukana, kpl: 1 kpl
Myyjä: Fissman
Tyyppi: Lihaveitset
Materiaali: Teräs
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Fissman tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Fissman japanilainen viipalointiveitsi Kensei Bokuden, 18 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu