Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Hyödyllisiä vinkkejä

Joululahjaideoita miehille

Katso kaikki lahjaideat
15.11.2023
mies lahjojen kanssa

Joululahjojen hankinta voi olla joskus stressaavaa – haluamme lahjan miellyttävän vastaanottajaa ja olevan hyödyllinen myös pidemmän aikaa. Joululahjoja kannattaakin alkaa miettiä jo hyvissä ajoin ennen joulua, jotta voit välttää tai ainakin vähentää joulustressiä. Täältä löydät lahjaideoita miehille.

Miehelle lahjaa ostaessa kannattaa miettiä lahjansaajan elämäntilannetta tai mielenkiinnon kohteita – eri elämäntilanteisiin sopivat erityyliset lahjat. Jos tiedät mistä mies on kiinnostunut, voi tämä olla helpompi lähestymistapa – onko mies esimerkiksi urheileva, kiinnostunut musiikista tai hifistelee uutta elektroniikkaa? Löydät meiltä rutkasti lahjaideoita ja täältä vielä lisää.

nainen yllättää miehen lahjalla

Perheenisälle

Tyylikäs kahvikuppi

Jos isällä on tapana aloittaa aamunsa kahvikupillisella, ilahtuu hän varmasti uudesta, vain hänelle tarkoitetusta kahvikupista.


Pyjama

Pehmeä ja lämmin pyjama on hyvä lahjaidea kenelle tahansa. Mukavassa pyjamassa voi rentoilla rauhassa joulunpyhät.


Aamutakki

Pyjaman kaveriksi voi hankkia tyylikkään aamutakin, jossa voi kipaista vaikka hakemaan aamulehden postilaatikosta.


Sukat

Sukkia ei ole koskaan liikaa, vai mitä? Meiltä löydät laadukkaat sukkasetit kaikille elämäsi miehille.


Bokserit

Kuten sukkia, myös boksereita tarvitaan aina. Kätevässä setissä on useammat bokserit, joilla pärjää hyvin taas ensi jouluun.


Urheilevalle miehelle

Kuntolaitteet

Etsitkö lahjaa aktiivisesti liikkuvalle miehelle? Kuntolaitteilla treenaaminen hoituu kotona myös talviaikaan. Lahjaksi saatu kuntolaite voi myös inspiroida miestä aloittamaan uuden liikuntaharrastuksen. Hanki hänelle esimerkiksi kuntopyörä, crosstrainer tai juoksumatto.

siniset painot joululahjaksipunaiset nyrkkeilyhanskat ja musta nyrkkeilysäkki