Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Hyödyllisiä vinkkejä

Lahjaideoita jouluksi alle 20 eurolla

Katso kaikki lahjaideat
07.11.2023
joululahjan ojennus

Jokainen haluaa varmasti yllättää läheisensä vuoden taianomaisimpana juhlana, mutta joskus on syystä tai toisesta rajoitettava budjettia, ja jättää kalliit lahjaostokset tekemättä. Lue alta vinkkimme maksimissaan 20 euron arvoisiin joululahjoihin, joilla voit ilahduttaa läheistä joulun pyhinä. Kannattaa myös tutustua alle 50 euron arvoisiin lahjaideoihin, mistä voit parhaassa tapauksessa löytää lisäideoita, jos lahjabudjetissa on joustovaraa.

Lahjaideoita alle 20 eurolla

Sukat

Edullinen, hyvä ja aina käytännöllinen lahjaidea. Kaikki tarvitsevat sukkia, mutta harva erityisesti pitää sukkien ostamisesta vaikka tarve olisi, oli se sitten kadonneiden tai kuluneiden tilalle. Mikset siis yllättäisi läheistäsi tyylikkäillä sukilla? Valikoimastamme löydät sukat niin naisille, miehille kuin tytöille ja pojillekin.

soojad villased sokidpere kannab ilusaid jõulusokke


Tossut

Mukavat ja lämpimät tossut ovat erinomainen lahjaidea varsinkin talvella. Tossuja on saatavilla monissa eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa, joten voit valita lahjaksi sellaiset tossut, jotka sopivat lahjansaajan tyyliin ja mieltymyksiin. Valikoimastamme löydät tossut niin miehille, naisille kuin lapsillekin.


Legot ja Duplot

Legot ja Duplot ovat varsin suosittu lahja sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Hauskoilla ja värikkäillä palikoilla voi rakennella helposti koko perhe yhdessä. LEGO- ja Duplo-valikoimastamme löytyy useita edullisia rakentelusettejä monenlaisilla hahmoilla ja teemoilla.

lapsi leikkii legoilla legotalo


Palapelit

Palapelit ovat mitä mainiointa ajanvietettä niin yksin kuin yhdessä tehtynä, ja varsinkin joulunpyhinä on mukavaa rauhoittua pöydän ääreen lämpimän kupposen kanssa ja nauttia yhdessä rennosta tekemisestä.


Lautapelit

Lautapelit ovat palapelien tapaan mukava tapa viettää aikaa jouluna. Kun jouluruoat on syöty ja lahjat avattu, on hyvä hetki ottaa testiin uusi lahjaksi saatu lautapeli. Esimerkiksi Uno, Huojuva torni, erilaiset muistipelit tai shakki ovat hyviä lahjaideoita jouluksi.

lautapelit koko perheelle


Kuulokkeet

Löydä edulliset langalliset tai langattomat kuulokkeet ja anna äänen lahja! Kuulokkeiden avulla voi antaa omaa aikaa äänikirjojen tai musiikin kuunteluun muita häiritsemättä, ja joulurauha pysyy yllä.


Taide- ja askartelutarvikkeet

Anna lahjaksi perheen pienemmille käsillä tekemistä! Askartelutarvikkeista löydät kaikkea väritystarvikkeista koruaskarteluun ja timanttimaalauksiin. Tutustu koko valikoimaan!

lapset värityskirjojen ääressä


Lelut ja herkut lemmikille

Piristä omia lemmikkejäsi tai läheistesi kissan tai koiran pyhiä tuomalla tuliaisena pieni ja edullinen lelu, jolla pääset varmasti karvaturrin suosioon. Hyvin valittu lelu voi ilahduttaa lemmikkiä vuosien ajan. Toinen hyvä lahjaidea lemmikille on pussillinen herkkuja tai maukas puruluu, kunhan varmistat, että herkut sopivat karvaisen ystävän ruokavalioon. 

koira joulupuvussa kuusen alla


Torkkupeitto

Torkkupeitto on mitä ihanin lahja joulun rauhoittumiseen sekä talven pimeisiin ja kylmiin iltoihin. Torkkupeitto toimii erinomaisesti myös sisustuselementtinä.


Huonetuoksut

Vaikea uskoa, mutta ympärillämme olevilla tuoksuilla on suuri vaikutus - tietyt aromit voivat olla myös eräänlainen sisustuselementti. Anna lahjaksi läheisesi persoonaan sopiva huonetuoksu tai tunnelmallinen vuodenaikaan sopiva tuoksu laajasta valikoimastamme.

huonetuoksu joululahjaksi


Tietokoneen hiiret

Valikoimastamme löydät pienellä budjetilla hiiriä niin opiskelijalle kuin pelaajalle, sekä langattomana että langallisena.