Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Hyödyllisiä vinkkejä

Vuoden 2023 parhaat älypuhelimet

Katso kaikki älypuhelimet
05.12.2023
uusi älypuhelin kädessä

Vuoden 2023 älypuhelinmarkkinoilla käydään jälleen kiivasta kilpailua, kun alan suurimmat valmistajat ovat tuoneet markkinoille uusia ja innovatiivisia puhelinmalleja. Älypuhelimet ovat nykyään enemmän kuin pelkkiä kommunikaatiolaitteita – ne ovat monipuolisia työkaluja, viihdekeskuksia, luovuuden ilmaisuvälineitä ja paljon muuta. Uusimpien teknologisten edistysaskelten ja päivitysten myötä älypuhelinten ostaminen voi olla sekä jännittävä että haastava tehtävä, kun valinnanvaraa on enemmän kuin koskaan.

Tutustu vuoden parhaisiin älypuhelimiin, jotka edustavat teknologiamaailman kirkkainta kärkeä. Jokainen näistä puhelinmalleista on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen parhaan mahdollisen kokemuksen niin suorituskyvyn, kameroiden laadun, muotoilun kuin innovatiivisten ominaisuuksienkin osalta. Oli sitten kyseessä huippuluokan suorituskyky, erinomainen kamera, tyylikäs muotoilu tai budjettiystävällinen vaihtoehto, löydät vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

iPhone 15 — lippulaivapuhelin laatutietoiselle

Yksi vuoden 2023 kiinnostavimmista älypuhelinvalinnoista on Applen iPhone 15. Apple jatkaa vahvaa suoritustaan älypuhelinmarkkinoilla tuoden käyttäjilleen edistynyttä kamerateknologiaa, turvallisuutta sekä tehokkaan akun. iPhone 15 -puhelinmallisto sisältää useita eri vaihtoehtoja, kuten iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Näissä malleissa korostuvat pitkä akunkesto, erinomainen kamerateknologia sekä nopea suoritin, joka mahdollistaa sujuvan pelikokemuksen ja grafiikoiden toiston.

Yksi iPhone 15:n odotetuimmista uudistuksista on sen suorituskyky. Laite on varustettu Applen itse suunnittelemalla A16 Bionic -sirulla, joka takaa sulavan ja nopean toiminnan kaikissa käyttötilanteissa. Puhelin on luotu tarjoamaan entistä parempaa suorituskykyä pelaamiseen, videoiden editointiin ja moniin muihin vaativiin tehtäviin. Lisäksi iPhone 15 tukee 5G-yhteyksiä, mikä tarkoittaa nopeampaa tiedonsiirtoa ja parempaa verkkojen hyödyntämistä.

Myöskään kamerateknologian suhteen iPhone 15 ei jää jälkeen. Puhelin tarjoaa monipuolisen kamera-arsenaalin, johon kuuluu monilinssinen järjestelmä, joka mahdollistaa upeiden valokuvien ja videoiden ottamisen eri tilanteissa. Takakamerassa on korkea resoluutio ja tarkka kuvanlaatu, ja se on varustettu Applen uusimmilla kuvankäsittelyalgoritmeilla. Lisäksi iPhone 15:ssä on entisestään paranneltu etukamera, joka takaa upeita otoksia jokaisella painalluksella.


Tulevaisuuden älypuhelin Samsung Galaxy S23

Samsungin Galaxy S -sarja on tunnettu huippuluokan älypuhelimistaan, ja Galaxy S23 ei ole tähän poikkeus. Galaxy S23:ssa yhdistyvät Samsungin vuosien kokemus älypuhelinvalmistuksesta ja viimeisimmät tekniset edistysaskeleet, jotka tekevät siitä yhden vuoden 2023 kiinnostavimmista älypuhelinjulkaisuista.

Galaxy S23:ssä on suuri ja laadukas näyttö, joka tarjoaa elävämmät värit, terävämmän kuvanlaadun ja paremman katselukokemuksen. Näytön suuri koko tekee siitä ihanteellisen valinnan elokuvien ja videoiden katseluun sekä pelaamiseen. Lisäksi puhelin tukee HDR10+- ja Dolby Vision -sisältöä, mikä parantaa katselukokemusta entisestään. Puhelin tarjoaa myös monipuolisen kamera-arsenaalin, joka mahdollistaa upeiden valokuvien ja videoiden ottamisen eri tilanteissa.

Galaxy S23:ssä on useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten Samsungin tunnettu One UI -käyttöliittymä, joka tekee puhelimen käytöstä entistä sujuvampaa ja intuitiivisempaa. Lisäksi laite tukee nopeaa langatonta latausta ja on varustettu pitkäkestoisella akulla, joka tarjoaa päivän mittaisen käyttöajan yhdellä latauksella.


Samsung Galaxy Z Flip 5 ja Z Fold 5 — modernit taittuvat puhelimet

Samsungin Galaxy Z -sarja on ollut edelläkävijä taittuvien älypuhelimien maailmassa, ja Galaxy Z Flip 5 ja Z Fold 5 ovat odotettuja julkaisuja vuodelle 2023. Nämä puhelimet edustavat teknologista innovaatiota ja tulevaisuuden älypuhelimien muotoilua, tarjoten käyttäjilleen ainutlaatuisen ja monipuolisen kokemuksen.

Galaxy Z Flip 5 on kompakti ja taittuva älypuhelin, joka tarjoaa uudenlaisen käyttökokemuksen. Sen taittuva näyttö mahdollistaa sen, että voit käyttää puhelinta sekä tavallisena älypuhelimena että taittaa sen puoleen kokoon, jolloin se mahtuu kätevästi taskuun tai laukkuun. Näin saat parhaan hyödyn sekä älypuhelimen suuresta näytöstä että sen käytännöllisestä taittuvasta muotoilusta.

Galaxy Z Fold 5 on vastaavasti taitettava älypuhelin, joka avautuu isoksi näytöksi, tarjoten tabletin kaltaisen käyttökokemuksen. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat suuren näytön sekä älypuhelimen että tabletin käytön hyödyt yhdessä laitteessa. Galaxy Z Fold 5:n suuri taitettava näyttö tukee HDR10+- ja Dolby Vision -sisältöä, mikä tekee katselukokemuksesta entistäkin vaikuttavamman. Lisäksi se tarjoaa monia multitasking-ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä ja viihtymisestä helpompaa.


Google Pixel 8 — älykäs puhelin ensiluokkaisella kameralla

Google Pixel -sarja on tunnettu huippuluokan kamerateknologiastaan ja luotettavasta Android-käyttökokemuksestaan. Vuoden 2023 odotettu Google Pixel 8 ei ole poikkeus, ja se tarjoaa käyttäjilleen entistäkin paremman kuvanlaadun, älykkäämpiä toimintoja ja tehokkaampia suorituskykyominaisuuksia.

Yksi Google Pixel 8:n merkittävimmistä piirteistä on sen kamerajärjestelmä. Puhelimessa on useita huippuluokan kameroita, jotka on suunniteltu tarjoamaan vaikuttavaa valokuvien ja videoiden laatua. Takakamera hyödyntää suuriresoluutioista sensoria ja optista vakautusta, mikä takaa tarkat ja värikylläiset kuvat erilaisissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi Pixel 8:ssa on erityinen yökuvaustila, joka mahdollistaa upeiden kuvien ottamisen hämärässä ilman salamaa tai tripodia.

Lisäksi Pixel 8:ssa on paljon uusia älykkäitä toimintoja, jotka tekevät arjestasi helpompaa. Voit esimerkiksi käyttää Google Assistantia entistä monipuolisemmin äänikomentoihin ja tehtävien automatisointiin. Voit myös hyödyntää Google Lensiä tunnistaaksesi esineitä ja saadaksesi lisätietoa ympäristöstäsi.


Nothing Phone 2 — yksinkertaista kestävyyttä

Nothing Phone on älypuhelin, joka erottuu joukosta yksinkertaisuudellaan ja kestävyydellään. Valmistaja Nothing on tunnettu minimalistisesta suunnittelusta ja kestävistä laitteistaan, ja Nothing Phone 2 jatkaa tätä linjaa tarjoten käyttäjilleen luotettavan ja tyylikkään älypuhelimen.

Yksi Nothing Phone 2:n huomattavimmista piirteistä on sen muotoilu. Puhelin on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja sen ulkonäkö heijastaa skandinaavista selkeyttä ja yksinkertaisuutta. Laitteen etupuolella on laadukas näyttö, joka tarjoaa terävän kuvanlaadun ja reagoivan kosketusnäytön.

Kestävyys on toinen Nothing Phone (2):n vahvuus. Valmistaja on panostanut laitteen rakenteeseen ja materiaaleihin varmistaakseen, että se kestää pitkään käytössä. Puhelin on suunniteltu kestämään iskuja, naarmuja ja kosteutta, mikä tekee siitä luotettavan kumppanin arjessa.


Samsung Galaxy A14 — edullinen ja käytännöllinen älypuhelin

Samsung Galaxy A14 on edullinen älypuhelin, joka tarjoaa perustason ominaisuuksia niille, jotka etsivät budjettiystävällistä vaihtoehtoa. Tämä puhelin on suunniteltu käytännöllisyyttä ja kohtuuhintaista laatua arvostaville käyttäjille.

Suorituskyvyn osalta Galaxy A14:ssa on kohtuulliset tekniset ominaisuudet. Puhelimessa on riittävästi prosessoritehoa perussovellusten sujuvaan käyttöön, kuten tekstiviestien lähettämiseen, puheluihin ja verkkoselaamiseen. Se toimii hyvin myös sosiaalisen median sovelluksissa ja peruspeleissä. Samsung on varustanut Galaxy A14:n useilla kameroilla, mikä tekee siitä monipuolisen valokuvauksen työkalun. Takana on usein useita kameraobjektiiveja erilaisiin kuvaustarpeisiin, kuten laajakulma- ja makrokuvaukseen.

Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii Samsungin oma käyttöliittymä, joka perustuu Androidiin. Tämä tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden mukauttaa puhelimen ulkoasua ja käyttökokemusta eri tavoin. Lisäksi Samsung tarjoaa usein päivityksiä ja turvapäivityksiä pitämään laitteen suojattuna.


Innovatiivinen ja tehokas Asus Zenfone 10

Asus Zenfone 10 on älypuhelin, joka yhdistää innovatiivisen suunnittelun ja tehokkaat ominaisuudet tarjoten monipuolisen kokemuksen älypuhelimen käytöstä. Tämä puhelin on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista laitetta päivittäisiin tarpeisiinsa.

Yksi Asus Zenfone 10:n huomattavimmista piirteistä on sen tyylikäs ja moderneista materiaaleista valmistettu ulkoasu. Puhelimessa yhdistyvät kaarevat lasipinnat ja laadukkaat metalliset reunat, mikä antaa sille ylellisen ja hienostuneen ulkonäön. Näytön osalta Zenfone 10:ssä on laadukas AMOLED-näyttö, joka tarjoaa kirkkaita värejä, syviä mustia ja terävää kontrastia. Näytön tarkka resoluutio mahdollistaa erinomaisen katselukokemuksen, oli sitten kyse elokuvien katselusta, pelien pelaamisesta tai verkkoselaamisesta.

Kamerat ovat toinen vahvuus Asus Zenfone 10:ssä. Siinä on useita kameraobjektiiveja takana, jotka tarjoavat monipuoliset kuvausmahdollisuudet erilaisiin tilanteisiin. Laajakulma-, tele- ja makrokamerat antavat sinulle mahdollisuuden kuvata monipuolisesti ja taltioida upeita kuvia eri näkökulmista. Lisäksi puhelin tarjoaa erilaisia kuvaus- ja videointitiloja, joiden avulla voit toteuttaa luovia visioitasi.


Oneplus 11 — tehokas ja tyylikäs älypuhelin

OnePlus 11 ja Oneplus 11 Pro on varusteltu tyylikkäällä ja modernilla muotoilulla. Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten lasista ja metallista, ja se on suunniteltu tarkasti yksityiskohtia myöten. Suorituskyvyn puolesta OnePlus 11 on varustettu tehokkaalla prosessorilla, runsaalla RAM-muistilla ja nopealla tallennustilalla. Tämä tekee siitä nopean ja responsiivisen laitteen, joka selviää helposti vaativistakin tehtävistä.

Kameroiden osalta OnePlus 11:ssä on useita korkealaatuisia linssilaitteistoja, jotka tarjoavat monipuoliset kuvausmahdollisuudet. Takakamera takaa tarkat ja värikylläiset valokuvat erilaisissa olosuhteissa, ja laajakulma- sekä makrokamerat tuovat lisää joustavuutta kuvaamiseen. OnePlus on panostanut myös ohjelmistopuoleen tarjoten monipuoliset kuvaustilat ja -toiminnot, jotka antavat sinulle mahdollisuuden luoda upeita kuvia ja videoita.

Akunkesto on yksi OnePlus 11:n vahvuuksista, ja se tarjoaa pitkän käyttöajan yhdellä latauksella. Lisäksi puhelimessa on nopea lataustoiminto, joka mahdollistaa akun lataamisen lyhyessä ajassa. Tämä on erityisen hyödyllistä kiireisissä tilanteissa, kun tarvitset nopeasti lisää virtaa.