Hyödyllisiä vinkkejä

Parhaat ystävänpäivälahjat miehille ja naisille

Katso kaikki ystävänpäivän tarjoukset
31.01.2023
Pariskunta halaa ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä monet meistä haluavat muistaa ystäviään ja rakkaimpiaan lahjalla, joka kertoo heidän tärkeydestään. Lahjan valitseminen ei kuitenkaan aina ole helppoa, sillä erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla mielin määrin. On tärkeää muistaa, että lahja antaa aina saajalleen tietynlaisen viestin, joten sen hankintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. 

Alle olemme koonneet joukon erilaisia vinkkejä, jotka helpottavat ystävänpäivälahjojen valintaa.

paar jagab sõbrapäeva kingitusi

Hajuvedet

Tuoksun valitseminen ei ole helpoin tehtävä, mutta jos huomaat, että ystäväsi lempituoksu on loppumassa, voit käyttää tämän tilaisuuden hyväksesi. Kannattaa myös kuunnella ystävää, sillä hän luultavasti paljastaa itsekin, millaiset hajuvedet ovat hänen mieleensä.

naiste parfüün valentinipäeva kingituseks

  • Naisten hajuvesissä suosittuja merkkejä ovat muun muassa Ariana Grande, Hugo Boss, Versace ja Escada.


  • Miesten myydyimpiä tuoksuja ovat esimerkiksi Paco Rabanne 1 Million EDT, Hugo Boss Bottled, Versace Man Eau Fraiche sekä Guess Seductive Homme Blue. 


Valokuvat

  • Valokuva-albumi. Albumin kokoaminen on hyvin henkilökohtainen lahja, joka osoittaa ystävälle, että todella välität hänestä. Albumiin voit koota kaikki rakkaimmat ja tärkeimmät yhteiset hetkenne kuvina. 


  • Pikakamera. Jos sinusta ja ystävästäsi ei syystä tai toisesta ole olemassa paljon kuvia, voit korjata tilanteen ystävänpäivänä antamalla hänelle lahjaksi pikakameran. Pikakameralla saatte hetkessä ikuistettua ystävyytenne juuri silloin, kun tilanne on parhaimmillaan.

helesinine kiirpildikaamera