HobbyHall.fi luomat sisällön säännöt käyttäjille

Tervetuloa! HobbyHall.fi odottaa aina mielipidettäsi ja arvostaa palautettasi sekä kommenttejasi. Jotta HobbyHall.fi verkkokaupan sisältö jättäisi aina hyvän vaikutelman, lue ja noudata Hobby Hallin luomia sisällön sääntöjä. Mikäli et hyväksy seuraavia periaatteita, et saa julkaista mitään HobbyHall.fi verkkokaupassa.

•    Julkaistujen arvostelujen, kysymysten, vastausten ja kommenttien tulee liittyä kyseisiin tuotteisiin tai HobbyHall.fi -sivun toimintoihin.
•    Älä julkaise sisältöä, joka on tai sisältää viitteitä rikoksesta.
•    Älä julkaise loukkaavaa, kunnianloukkaavaa, häiritsevää, uhkaavaa tai väkivaltaista sisältöä. Älä esimerkiksi lähetä vääriä tietoja, älä käytä vakiintuneiden sosiaalisten normien vastaista  kieltä, älä ilmaise vihaa tai suvaitsemattomuutta, älä julkaise rotuun, kansallisuuteen, sukupuoleen, uskontoon, vakaumukseen, seksuaaliseen suuntautumiseen, ikään tai vammaisuuteen perustuvaa sisältöä. Myös alkuperä, sosiaalinen asema, uskomukset tai asenteet, poliittisten puolueiden tai järjestöjen jäsenyys ja mihin tahansa henkilöön tai henkilöryhmään kohdistuvan väkivallan edistäminen on kiellettyä.
•    Älä julkaise sisältöä, joka on säädytöntä, pornografista tai sisältää alastomia tai seksuaalisia kuvia.
•    Älä julkaise sisältöä, joka loukkaa tai saattaa loukata kolmansien osapuolten henkilökohtaisia ja ei-omistusoikeuksia. Älä esimerkiksi paljasta kolmannen osapuolen valokuvia tai muita immateriaalioikeuksia koskevia tietoja.
•    Älä julkaise sisältöä, joka loukkaa muiden yksityisyyttä tai paljastaa henkilökohtaisia tietoja: mukaan lukien muun muassa puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, postiosoitteet tai muut henkilökohtaiset tiedot.
•    Älä julkaise mainosmateriaalia tai sisältöä, jossa on linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. On myös kiellettyä mainostaa tai pyytää kuluttajaa ostamaan tai myymään tavaroitaan tai palveluitaan.
•    Älä julkaise sisältöä, joka kannustaa tai tukee tuotteen vaarallista ja epäasianmukaista käyttöä.

Huomaa, että HobbyHall.fi käyttäjien palautteet, vastaukset tai kommentit tarkistetaan sivun muokkaajan toimesta ja ne joko vahvistetaan tai hylätään, mikäli ne täyttävät tai eivät täytä HobbyHall.fi käyttäjien yllä luomia sisältösääntöjä. Vahvistettu vastaus, palaute tai kommentti säilyvät ennallaan ja julkaistaan. Asiakkaiden arvioita käytetään, kun tuotteet on luokiteltu korkeimman arvosanan mukaan. Tässä tapauksessa positiivisimmat arvostelut ja korkeimmat arvosanat saaneet tuotteet näytetään ensin. 
Käyttäjää, joka on lähettänyt palautetta, vastausta, kommentteja tai muita tietoja HobbyHall.fi sivulla, pidetään joka tapauksessa tällaisten tietojen omistajana ja on täysin vastuussa tällaisten tietojen oikeellisuudesta ja laillisesta käytöstä. HobbyHall.fi ei ole vastuussa siitä, että käyttäjän julkaisema sisältö voi loukata kolmansien osapuolten oikeuksia tai etuja.

Haluamme ilmoittaa sinulle, että HobbyHall.fi käyttäjien arvostelut ja luokitukset näytetään myös muilla samaan ryhmään kuuluvilla e-alustoilla, käännökset suoritetaan automaattisina käännöksinä.
Lähettämällä kommentteja, palautetta, viestejä, ideoita, ehdotuksia tai muuta sisältöä käyttäjä vahvistaa, että hän myöntää HobbyHall.fi oikeuden (Laiton lisenssi, jos julkaistun sisällön käyttö edellyttää lisenssiä) julkaista, paljastaa, mukauttaa, kopioida, jäljentää tai muuten käyttää niitä.