Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Hyödyllisiä vinkkejä

Mitä lahjaksi äidille?

30.11.2022
äiti ja lapsi juhlivat joulua

Kun joululahjalistaa laaditaan, lähdetään ensimmäisenä liikkeelle tietysti läheisimmistä. Joululahjan valitseminen äidille voi kuitenkin olla hankala tehtävä - hänellä tuntuu olevan jo kaikkea, eikä hän yleensä paljasta erityisiä toiveitaan. Etkö meinaa keksiä, mitä hankkia äidillesi joululahjaksi? Lue alta vinkkimme ja löydä sopiva lahja äidille!

Lahjat kauneuteen ja muotiin

Jokainen nainen välittää enemmän tai vähemmän ulkonäöstään ja tarvitsee jatkuvasti jotakin, millä pitää huolta ulkonäöstään. Kokeile jotakin seuraavista ideoista:

Naamiot. Naamio voi auttaa rauhoittamaan ihoa ja tarjota rentouttavia hoitoja kotona, joten se on käytännöllinen ja hyödyllinen lahja. Älä keskity vain kasvonaamioihin - kannattaa kokeilla myös jalka-, käsi- tai silmänaamioita!


Voiteet. Iho tarvitsee jatkuvaa hoitoa sekä ikääntymisprosessin hidastamiseksi että uusien ongelmien ehkäisemiseksi - siksi voiteet ovat naisten päivittäisiä kumppaneita. Jos päätät, että tämä olisi täydellinen joululahja äidillesi, varmista, että valitset voiteen oikein iän ja tarpeen mukaan.


Huivit. Asusteet, jotka tuovat uuden elementin asuun ja antavat lisälämpöä - mukavaa huivia voi käyttää ympäri vuoden. Kun valitset oikeaa huivia, mieti äitisi tyyliä ja valitse oikeanlainen huivi hänen tyylinsä mukaisesti.

nainen jouluhuivissa

Kasvojenhoitotuotteet. Voiteet ja naamiot yksinään eivät usein riitä ihonhoitoon: itsestään huolehtivat naiset lisäävät kauneusrutiiniinsa puhdistusaineita, öljyjä ja seerumeita. Tässä tapauksessa täydellinen lahja on kasvojen ihonhoitopakkaus, josta äitisi löytää kaiken tarvitsemansa!

Käsilaukut. Käsilaukku on epäilemättä yksi tärkeimmistä asusteista, joita yksikään nainen ei jätä kotiinsa. Käsilaukkuja on hyvä olla useampi erilaisiin käyttötarkoituksiin tai tilauksiin, joten kiinnitä huomiota käsilaukun kokoon ja tyyliin.


Hajuvedet. Suosimme hieman erilaisia hajuvesiä talvella ja kesällä, ja sama pätee myös arkeen ja juhlaan. Äidin kokoelmassa pitäisi siis olla useampi kuin yksi vaihtoehto. Jos tiedät äitisi lempituoksun, voit täydentää hänen varastojaan, tai yllätä äitisi aivan uudella tuoksulla.


Kodin ja keittiön tärkeimmät tarvikkeet

Mikäli äitisi viihtyy kotona ja on intohimoinen kokkaaja, tai tykkää muutoin pitää huolta kodista, saattaisi hän pitää jostakin seuraavista lahjoista:

Kauniit astiat. Vaikka äitisi kaapissa saattaa jo olla hyvä valikoima astioita, voit olla varma, että hän ilahtuu tarjoiluastiasta tai astiastosta. Löydä lahja, joka joka on käytännöllinen ja tuo ruokapöytään uutta tyyliä.

äiti tarjoilee ruokaa joululautaselta

Keittiön pienkoneet. Uudet keittiökoneet antavat keittiössä entistä enemmän vapautta laittaa erilaisia ruokia - ja parhaassa tapauksessa inspiroi myös kokeilemaan uutta. Ehkäpä äitisi on puhunut tai haaveillut hankkivansa vaikkapa airfryerin tai uuden, laadukkaan kahvinkeittimen?


Hierontalaitteet. Erittäin huomaavainen joululahja äidille, jolla on aina kiire eikä löydä aikaa huolehtia itsestään. Jalkojen, selän, niskan, hartioiden tai muiden kehon osien hierontalaitteet kannustavat rentoutumaan useammin, helpottavat kipua ja huolehtivat hyvinvoinnista. 


Ompelukoneet. Jos voit kuvailla äitiäsi sellaiseksi, joka rakastaa ompelua, luomista tai korjaamista, tämä lahja rikastuttaa hänen vapaa-aikaansa ja päivittäisiä rutiinejaan. Parhaassa tapauksessa hyödyt tästä lahjasta itsekin!

Lahjat vapaa-aikaan ja urheiluun

Löydä seuraavista ideoista jotakin äidillesi vapaa-aikaan, olipa äiti sitten aktiivinen liikkuja, kirjoja lukeva tai paljon elokuvia ja sarjoja katseleva:

käsipainot ja urheilukengät joululahjaksi

Urheiluvälineet. Varmista, että hän on hyvässä fyysisessä kunnossa myös kotona ollessaan. Käsipainot, joogamatot, hyppynarut, voimistelupallot ja muut kuntoiluvälineet sopivat tähän erinomaisesti.

Kuntoilulaitteet. Jos äidillä on kotona runsaasti vapaata tilaa, kannattaa harkita isomman kuntopyörän hankkimista. Olipa kyseessä sitten kuntopyörä, juoksumatto tai crosstrainer, uudet laitteet innostavat äitiäsi harrastamaan entistä enemmän liikuntaa.

Urheiluvaatteet ja -jalkineet. Laadukkaat vaatteet ovat myös mukava lisä kehonhuoltoon. Varmista, ettei äitisi jää paitsi laadukkaista, hengittävistä ja mukavista urheiluvaatteista ja kevyistä, hyvin istuvista urheilukengistä.

Älykellot. Nämä suositut asusteet eivät ainoastaan täytä perustehtäväänsä eli kellonajan näyttämistä, vaan ne auttavat myös seuraamaan urheilusuorituksia sekä terveyttä. Tällainen joululahja on käytännöllinen ja tekee varmasti vaikutuksen!

äidille älykello lahjaksi


Aktiivisuusrannekkeet. Jos äitisi ei välitä kellosta, mutta mainitsee usein huonosta unesta, korkeasta stressitasosta tai jopa treenaa intensiivisesti, hän saattaisi pitää aktiivisuusrannekkeesta. Ne ovat pienempiä, kätevämpiä ja helppokäyttöisempiä kuin älykellot.