Viallisen tuotteen palauttaminen 


1. Kun olet vastaanottanut tilauksen, tarkasta välittömästi toimituksen sisältö ja tuotteet. 

2. Ennen kuin käytät tuotteita, tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ja käytä tuotteita valmistajan suositusten mukaisesti.

3. Hobbyhall.fi on vastuussa tuotteiden vaatimustenvastaisuudesta ja vioista, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tuotteen toimituksesta.

4. Jos tuote ei ole vaatimusten mukainen tai siinä on vikoja, sinulla on oikeus vaatia tuotteen vaihtamista tai peruuttaa tilaus ja palauttaa vaatimustenvastainen tuote Hobbyhall.fi kustannuksella. 
 

 Jos sopimus peruutetaan,  palauta tavarat välittömästi, kuitenkin viimeistään  14 päivän kuluessa. 

Tuotteisiin voidaan tutustua ja tarkastaa sen varmistamiseksi, että tavarat ovat sopivia, mutta tutustumisen aikana on varmistettava, että se vaikuttaa mahdollisimman vähän tavaroihin, ja ne säilyvät myyntikuntoisina. Kokeileminen tarkoittaa samaa, kuin miten voisit tuotteita kokeilla myymälässä ennen ostoksen tekoa (esim. kodinkoneita ei saa käyttää, puutarhakoneita ei saa kokeilla eikä ohjelmistoa saa käynnistää tietokoneella.)

Palautetun tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäiset laput/merkinnät kiinnitettynä.

Tuotteet, jotka saapuvat sinulle osina (kuntolaitteet, polkupyörät, huonekalut jne.), on myös palautettava purettuna ja alkuperäisiin pakkauksiin pakattuna.

Jos paketti on mahdollista avata rikkomatta sitä, tulee niin myös toimia.

Tuotteiden suojaamiseksi asennetut kalvot eivät estä  tavaroiden kokemista, joten niitä  ei saa siirtää tai poistaa tuotteiden palautuksen yhteydessä.

Ennen palautusta (kunnes myyjä on vastaanottanut tuotteen) asiakas on vastuussa tuotteen asianmukaisesta säilytyksestä ja pakkaamisesta kuljetukseen. 
 

Jos tuote ei ole vaatimusten mukainen,  tuotteesta maksettu summa  (kuljetuskustannukset mukaan lukien)  palautetaan käyttämällesi maksutavalle viimeistään 14 työpäivän kuluttua  tilauksen peruuttamisesta ja tuotteen  palauttamisesta.

Jos tuotteiden alkuperäinen pakkaus on vahingoittunut tai jos tuotteita on jo käytetty kokeiluaikana (14 päivää), joka ylittää tavaroiden tarkastamiseen tarvittavan kohtuullisen soveltamisalan, tai jos palautetut tuotteet eivät ole uusien samankaltaisten tavaroiden kaltaisessa kunnossa, Hobbyhall.fi:llä on oikeus tarkastaa tuotteen menettely teknistä tarkastusta varten ennen tavaroiden peruuttamista.

Tämän jälkeen, jos tekninen tarkastus osoittaa, että tuote on toimintakunnossa, Hobbyhall.fi palauttaa tavaroista maksetun summan kokonaan tai osittain, jos tavaroiden arvo on selvästi laskenut. Palautettava summa arvioidaan tapauskohtaisesti ja sinulle ilmoitetaan summa mahdollisimman pian.  

Oikeushenkilöillä on 6 kuukauden takuuaika tuotteille, joilla on sama tai pidempi takuu luonnollisille henkilöille.
 

Huom!
Kun lähetät tuotteen takuukorjaukseen, on tärkeää laittaa tuote alkuperäiseen pakkaukseen kaikkien lisävarusteiden kanssa (jotta tuote voidaan kytkeä päälle).

Kaikki palautetut tuotteet ovat asiakkaan vastuulla, kunnes ne ovat saapuneet varastoomme.  Varmista, että kaikki on pakattu oikein ja huolellisesti, jotta tuote ei vaurioidu kuljetuksen aikana.