Tuotteen kuvaus: Mustang Pellettisavustin Houston

Koottuna 52 x 120 x 132 cm. Todella tukeva pellettisavustin. Polttimen teho 220W. 8 eri lämpötilaasetusta grillaamiseen. 7 erilaista asetusta savustukseen. Termostaattiohjattu lämpötilansäätö/pelletinsyöttö. Pelletit sijoitetaan erilliseen säilytyskoteloon, josta syöttöruuvi siirtää tarvittavan määrän pellettejä tulipesään/polttimelle. Savustustilassa on tukevat emalodusta lankateräksestä valmistetut ritilät 3 x 24 x 49,5 cm. Grillaus-/savustusala 72 x 49,5 cm. Grillaus-/savustuskammio on valmistettu 3 mm paksusta valssatusta teräksestä. Pulverimaalauksen lämmönkesto 450 C. Savu johdetaan ulos grillaus-/savustuskammiosta savupiipun kautta. Savupiipun päällä on piipunhattu, joka estää sadeveden pääsyn grillaustilaan. Grillaus-/savustuskammion pohjalla on rasvapelti ruostumattomasta teräksestä, joka on sijoitettu siten, että se johtaa rasvat ja marinadit savustimen päädyssä olevaan rasvaämpäriin. Tukevat ja isot pyörät helpottavat savustimen siirtelyä. Suojausluokka IP4. Paino 80 kg. Pakattu 3 laatikkoon. Takuu 1 vuosi.
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Mustang Pellettisavustin Houston

Tuotekoodi: 2135773
Kategoria: Grillit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,82 x 0,59 x 0,6 m, 63,4 kg
Tuotemerkki: Mustang
Tyyppi: Hiiligrillit
Korkeus: 132 cm
Leveys: 52 cm
Pituus: 120 cm
Grillin muoto:

Mitä leveämpi grilli on, sitä enemmän ruokaa siinä voi kypsentää samanaikaisesti. Lisäksi se soveltuu paremmin ruoan kypsentämiseen täydellä teholla suorassa lämmössä. Pyöreät grillit ovat syvempiä, joten voit säätää lämpöä.

Soikea
Pyörät kuljetukseen: Kyllä
Korkki:

Grillin kannen avulla voit säätää kuuman savun valmistamiseen tarvittavan kuuman ilman virtausta. Kannella suljettu grilli on myös tuulenpitävä.

Kyllä
Näytä: Mustang, hiiligrillit grillit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mustang tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Mustang Pellettisavustin Houston kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia