Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Goodyear

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 285/35R22

Lisätiedot:
Polttoainetehokkuus: D
Rengasmelu: 74 dB
Märkäpitoluokka: C
Tuotekoodi: 4082556

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 285/35R22

Goodyearin menestys ja korkeat standardit renkaiden valmistuksessa perustuvat sitoutumiseen jatkuvaan parantamiseen ja innovointiin. Yritys on nimetty vulkanointiprosessin keksijän Charles Goodyearin mukaan. Goodyear on kasvanut ajan mittaan yhdeksi maailman suurimmista rengasvalmistajista, jolla on yksi tunnetuimmista ja tunnetuimmista tuotemerkeistä. Yrityksellä on noin 65 000 kumppania ja työntekijää maailmanlaajuisesti.

Valmistajan menestys perustuu myönteiseen käyttäjä- ja asiakaskokemukseen, moitteettomaan asiakaspalveluun ja tietenkin korkealaatuisiin renkaisiin. Goodyear valmistaa renkaita ja muita tuotteita 47 tehtaassa 21 maassa ympäri maailmaa. Harjoittaa markkinointitoimintaa ja aktiivista rengasmyyntiä lähes kaikissa maailman maissa. Goodyear-brändin omistaa yksi maailman suurimmista rengaskonserneista, Goodyear-Dunlop Group. Valmistaja omistaa muun muassa rengasmerkit Debica, Douglas, Dunlop, Fierce, Fulda, Goodyear, Kelly, Sava ja Pneumant Tyres.

Perustettu vuonna 1839 Yhdysvalloissa.

Goodyear tarjoaa kaikki edut ja ominaisuudet, joita nykyaikainen kuljettaja etsii, innovatiivisesta teknologiasta ja suorituskyvystä absoluuttiseen luotettavuuteen ja edulliseen laatuun ja hintaan. Goodyearin insinöörit testaavat jokaisen uuden rengasmallin yli 50 suorituskykykriteerin perusteella.

Goodyearin kesä-, talvi- ja yleisrenkaat ovat paitsi innovatiivisia, myös asiantuntijoiden arvostamia. Goodyear kääntyy usein riippumattomien testauslaitosten ja autokerhojen puoleen. Yritys valmistaa ja myy myös kumiin liittyviä kemikaaleja eri tarkoituksiin.

Energiatehokkuusmerkintä ( huhtikuu )

https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/tyres/1212931

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Goodyear aloitti toimintansa Yhdysvalloissa vuonna 1898. Yritys nimettiin Charles Goodyearin mukaan, joka keksi vulkanoinnin. Jo vuonna 1916 yhtiöstä tuli maailman suurin rengasvalmistaja ja vuonna 1926 maailman suurin rengasteollisuus. Nykyään Goodyear on yksi maailman kolmesta suurimmasta rengasvalmistajasta. Goodyearin tutkimuskeskuksissa työskentelevät tutkijat ja insinöörit ympäri maailmaa luodakseen monia ainutlaatuisia materiaaleja ja prosesseja. Goodyear omistaa myös brändejä, kuten Dunlop, Fulda, Sava ja Debica.

Vain 13 työntekijää työllistävä Goodyear aloitti polkupyörien ja hevoskärryjen renkaiden, hevosenkenkien ja pelimerkkien valmistuksen. Ensimmäisen kuukauden liikevaihto oli 8 246 dollaria. Matka renkaiden maailmaan alkoi vuonna 1898 ensimmäisen pyöränrenkaan valmistuksella.
Innovaatio – uusien luovien ideoiden, tuotteiden ja materiaalien jatkuva virta – on aina ollut Goodyearin liiketoiminnan ytimessä. Yritys perusti vuonna 1943 perustutkimusosaston, joka on sittemmin rekisteröinyt tuhansia patentteja.
Goodyear tarjoaa kaikki nykyaikaisen kuljettajan tarvitsemat edut ja ominaisuudet innovatiivisesta tekniikasta ja suorituskyvystä luotettavuuteen ja edulliseen vastineeseen rahalle. Goodyearin insinöörit testaavat jokaisen uuden rengasmallin yli 50 suorituskriteerin perusteella. Goodyearin renkaat ovat olleet eurooppalaisten kuljettajien suosikkeja useiden vuosien ajan kestävyyden ja moitteettoman tuotemerkin maineen ansiosta. Kesä- ja talvirenkaiden rungot ovat vahvistettu erikoisteknologialla, joka varmistaa parhaan mahdollisen pidon tienpinnassa erilaisissa ilmasto-olosuhteissa. Korkeat testitulokset osoittavat, että mukavuutesi ja turvallisuutesi ovat valmistajille ensiarvoisen tärkeitä jokaisella matkalla. 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 285/35R22

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 285/35R22

Tuotekoodi: 4082556
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,285 x 0,35 m, 10 kg
Halkaisija: R22
Leveys: 285 mm
Korkeus: 35
Tavaramerkki: Goodyear
Nopeusindeksi: W (270 km/h asti)
Kuormitusindeksi: 106
Renkaan tyyppi: Ilman nastoja
Polttoainetehokkuus: D
Rengasmelu: 74 dB
Märkäpitoluokka: C
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Goodyear tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 285/35R22
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu