Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Noah Kidds -lahjapakkaus lapsille: shampoo + hoitoaine + vartalonpesuaine

Tuotekoodi: 3487692
Tyyppi:
Tuotemerkki:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 031
Rekisteröidy
3099
OVH
3499
-11%
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Noah Kidds -lahjapakkaus lapsille: shampoo + hoitoaine + vartalonpesuaine

Käyttö: Tuotteita tulee käsitellä ja käyttää tarkoituksenmukaisesti.

Ainesosat: -

Hieno pakkaus, joka sisältää maidolla ja sokerilla rikastettua hellävaraisia puhdistustuotteita lapsille. 3 -12 vuotiaille lapsille soveltua ihana shampoo, jonka Ph-taso on neutraali, puhdistaa ja silottaa lasten hiuksia hellästi. Koostumukseen on lisätty maitoa ja sokeria. Pakkaus sisältää lisäksi hoitoainetta, joka tekee hiuksista pehmeät, kosteutetut sekä helposti kammattavat. Hoitoaineen pehmeä ja hellävarainen koostumus sisältää lisäksi maitoa ja sokeria. Ylellinen vartalonpesuaine puhdistaa hellävaraisesti ja jättää ihon silkinpehmeäksi sekä miellyttävän tuntuiseksi. Koostumukseen on lisätty sokeria ja maitoa. Pesee täydellisesti koko vartalon.

Noah on kehittänyt laajan valikoiman todella edullisia luonnollisia hiustenhoitotuotteita, joissa on käytetty vain korkealaatuisimpia luonnollisesti kasvatettuja orgaanisia kasviuutteita ja joissa yhdistyvät vanhat kansanviisaudet ja ekologisten tutkijoidemme tiedot. Nämä tuotteet ovat nykyään kansainvälisesti tunnustettuja ja turvallisia ihmisten terveydelle.

Jokainen Noah-tuote sisältää puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka on saatu kasveista ja kukista perinteisin ja vanhoin menetelmiin. Niiden arvokkaat terapeuttiset ominaisuudet, aromit ja värit ovat täysin luonnollisia, ilman haitallisia kemiallisia lisäaineita.

Siitä johtuen voit aina olla varma, että jokainen Noah-tuote on valmistettu huolella valituista laadukkaista ja tehokkaista raaka-aineista. Kasvipohjaiset ainesosat ovat sekoitettu puhtaisiin eteerisiin öljyihin. Noah ei koskaan käytä ihmisen terveydelle haitallisia raaka-aineita, kuten parabeeneja, parafiinia, mineraaliöljyjä, DEA:ta tai SLS:tä.

Noah by Pure Brands perustettiin vuonna 2006 lähellä Venetsiaa, Italiaa, vastaamaan kasvavaan tehokkaiden ja luonnollisten hiusten-ja vartalonhoitotuotteiden tarpeeseen. Viime vuosina heidän suosionsa on kasvanut tuotevalikoiman laajenemisen mukaan. Sarjan tuotteet ovat ennen kaikkea ympäristöystävällisiä ja kaikki asiakkaat rakastavat sekä kunnioittavat niitä.

Noah Kidds -lahjapakkaus lapsille: shampoo + hoitoaine + vartalonpesuaine

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Noah Kidds -lahjapakkaus lapsille: shampoo + hoitoaine + vartalonpesuaine

Tuotekoodi: 3487692
Kategoria: Shampoot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,06 x 0,02 x 0,06 m, 0,2 kg
Tyyppi: Päivittäiseen käyttöön
Tarkoitettu: Lapsille
Mukana: Kokoelmat
Tuotemerkki: Noah
Tilavuus, ml: -
Näytä: Noah, päivittäiseen käyttöön shampoot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Noah tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Noah Kidds -lahjapakkaus lapsille: shampoo + hoitoaine + vartalonpesuaine kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia