Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana

Tuotekoodi: 3474617
Kaapin tyyppi:

Näyttää tiedot mahdollisista isoista kirjaimista. Mahdolliset pääkirjat: kulma- tai tekstiilikaapit, ilman ovea, yksi-, kaksi-, kolmi-, neljä-, viisi-, kuusi-, kahdeksanoviset kaapit.

Ovet:

Kertoo millaiset ovet kaapissa on.

Ominaisuudet:

Kertoo kaapin lisäominaisuudet. Esimerkiksi hyllyt, peilit jne.

Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana

* Valmistettu huonekalulevystä
* setti sisältää verhon, kaksi ripustinputkea ja neljä laatikkoa metallikiskoilla
* Laatikon kahvat ovat metallia
* musta verho koossa 203x200 cm
*vaatekaappijärjestelmä voidaan asentaa 115-190 cm leveyteen (ripustinputki on leikattava itse sopivaan kokoon)
* Viimeistely: Kronberg tammi/ musta
* valmistettu Ranskassa

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana

Tuotekoodi: 3474617
Kategoria: Kaapit
Pakkausten määrä: 2 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,07 x 2,09 x 0,42 m, 34,6 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,07 x 2,11 x 0,52 m, 36,6 kg
Kaapin tyyppi:

Näyttää tiedot mahdollisista isoista kirjaimista. Mahdolliset pääkirjat: kulma- tai tekstiilikaapit, ilman ovea, yksi-, kaksi-, kolmi-, neljä-, viisi-, kuusi-, kahdeksanoviset kaapit.

Avonainen
Väri: Ruskea, Musta
Ovet:

Kertoo millaiset ovet kaapissa on.

Ei
Ominaisuudet:

Kertoo kaapin lisäominaisuudet. Esimerkiksi hyllyt, peilit jne.

Vetolaatikko, Hyllyllä
Tyyli: Käytännöllinen
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Leveys: 190 cm
Korkeus: 203 cm
Syvyys: 50.1 cm
Näytä: Ei ole määritelty, avonainen kaapit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Jatkettava vaatekaappijärjestelmä Dana kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia