Theko Royal Schaal 170x240 cm

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 240 cm
Leveys: 170 cm
Materiaali: Polyesteri, Puuvilla
Tuotekoodi: 3291558
85800
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  2700 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

13. marraskuuta

000

Postin noutopiste

15. marraskuuta

999

Kotiinkuljetus

15. marraskuuta

1549

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Theko Royal Schaal 170x240 cm

Kaunis kuvioitu matto, joka sopii jokaiseen kotiin. Matto on 70% puuvillaa ja 30% polyesteriä. Maton korkeus on 1 cm. Käsintuftattu. Matto on valmistettu Intiassa.

Kukaan ei voi kiistää klassisten mattojen kauneutta ja niiden kykyä antaa huoneelle luonnetta. Kaunis kudottu matto on loistava sijoitus, jonka kanssa todennäköisesti asut pitkään, joten on tärkeää valita matto, joka ilahduttaa sinua joka päivä ja on paitsi kaunis myös käytännöllinen. Jos pidät ajattoman klassisesta tyylistä, on tärkeää valita oikeanlainen matto, joka antaa viimeisen silauksen kotisi sisustukseen. Klassisen maton valinta on tärkeä sisustuspäätös, joka voi toisinaan voi osoittautua melko haastavaksi. Löytääksesi juuri sen oikean ja parhaan vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon paljon tekijöitä, kuten esimerkiksi huoneen ilme, värit yms., mutta tärkein on kuunella sydäntäsi, sillä vaihtoehtoja on loputtomasti. Voit helposti mukauttaa klassisen maton lähes mihin tahansa sisustukseen. Vaikka huoneessa olisi jo matto, voit sijoittaa sinne monta mattoa vierekkäin. Kauniilla klassisella matolla voi vaimentaa myös melun ja poistaa tilasta kaiun. Matot lisäävät huoneeseen myös syvyyttä, jopa sellaisiin huoneisiin, joissa on jo matot.

Yleiset tuotetiedot: Theko Royal Schaal 170x240 cm

Tuotekoodi: 3291558
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,7 x 0,2 x 0,2 m, 7 kg
Tyyppi: Klassiset matot
Näytä: Theko, klassiset matot isot matot
Tuotemerkki: Theko
Väri: Monivärinen
Tiheys: -
Myyjä: Hobbyhall.fi
Pituus: 240 cm
Leveys: 170 cm
Materiaali: Polyesteri, Puuvilla
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Theko tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Theko Royal Schaal 170x240 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu