Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

vidaXL Matto luonnollinen sisal 66x300 cm ruskea

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 300 cm
Leveys: 66 cm
Materiaali: Sisal
Tuotekoodi: 8506107

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: vidaXL Matto luonnollinen sisal 66x300 cm ruskea

Tämä sisal matto, joka tarjoaa kauniisti kuvioidun tunteen, on erinomainen valinta melkein mihin tahansa kodin huoneeseen. Ensiluokkainen materiaali: Tämä sisal aluematto on valmistettu 100 % sisalista, mikä tekee matosta kestävän ja monipuolisen. Lisäksi sisal matolla on erittäin positiivinen vaikutus sisäilmastoon, koska ne imevät kosteutta ilmasta ja vapauttavat sen tarvittaessa uudelleen.Luistamaton ominaisuus: Luistamaton tausta pitää maton paikallaan ja vähentää liukumisen todennäköisyyttä, mikä tekee matosta sopivan eri pinnoille.Helppo hoitaa: Sisalin luonnollisen ominaisuuden vuoksi matto ei kerää pölyä tai likaa liikaa. Joten käytä pölynimuria säännöllisesti, jotta maton alkuperäinen kauneus säilyy. Huomioi:Tärkeä huomio: Matto on kääritty rullalle kuljetuksen helpottamiseksi. Anna tuotteelle aikaa suoristua ja laskeutua tasaiseksi.Tätä mattoa ei saa asettaa aurinkoon tai altistaa liialliselle kosteudelle.Jos et pysty tekemään puhdistusta, toimita se erikoistuneille ammattilaisille.Varoitus:Älä pese, valkaise, rumpukuivaa tai silitä.

Kukaan ei voi kiistää klassisten mattojen kauneutta ja niiden kykyä antaa huoneelle luonnetta. Kaunis kudottu matto on loistava sijoitus, jonka kanssa todennäköisesti asut pitkään, joten on tärkeää valita matto, joka ilahduttaa sinua joka päivä ja on paitsi kaunis myös käytännöllinen. Jos pidät ajattoman klassisesta tyylistä, on tärkeää valita oikeanlainen matto, joka antaa viimeisen silauksen kotisi sisustukseen. Klassisen maton valinta on tärkeä sisustuspäätös, joka voi toisinaan voi osoittautua melko haastavaksi. Löytääksesi juuri sen oikean ja parhaan vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon paljon tekijöitä, kuten esimerkiksi huoneen ilme, värit yms., mutta tärkein on kuunella sydäntäsi, sillä vaihtoehtoja on loputtomasti. Voit helposti mukauttaa klassisen maton lähes mihin tahansa sisustukseen. Vaikka huoneessa olisi jo matto, voit sijoittaa sinne monta mattoa vierekkäin. Kauniilla klassisella matolla voi vaimentaa myös melun ja poistaa tilasta kaiun. Matot lisäävät huoneeseen myös syvyyttä, jopa sellaisiin huoneisiin, joissa on jo matot.

Yleiset tuotetiedot: vidaXL Matto luonnollinen sisal 66x300 cm ruskea

Tuotekoodi: 8506107
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,67 x 0,2 x 0,2 m, 3,56 kg
Tyyppi: Klassiset matot
Näytä: vidaXL, klassiset matot
Tuotemerkki: vidaXL
Väri: Ruskea
Pituus: 300 cm
Leveys: 66 cm
Materiaali: Sisal
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki vidaXL tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

vidaXL Matto luonnollinen sisal 66x300 cm ruskea
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu