Riipputuoli MIR-B9129 ruskea/kerma

Tuotekoodi: 2984423
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 1063
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Riipputuoli MIR-B9129 ruskea/kerma


  • Riipputuoli pohjalla ja tyynyillä

  • Valmistettu: teräksestä ja synteettisestä pajusta

  • Istuinosan mitat: leveys - 124 cm, syvyys - 120 cm, korkeus - 75 cm

  • Alustan mitat: leveys - 118 cm, korkeus - 121 cm, syvyys - 195 cm

  • Väri: ruskea / kerma

  • Maksimikuormitus - 130 kg

  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.Tämä tuoli on ihanteellinen terassille tai pihalle. Kestävä jauhemaalattu teräspohja varmistaa vakauden ja pehmeät tyynyt luovat viihtyisän ympäristön rentoutumiseen.

Riipputuolissa ei ole jalkoja vaan se kiinnitetään kattoon tai telineeseen ketjulla tai köydellä. Yksi suosituimmista riipputuolimalleista on riipputuoli telineellä, jota voidaan säilyttää sekä ulkona että sisällä. Usein tuoli on ripustettu, mikä tarkoittaa, että se voi heilua tai liikkua vapaasti. Ripustettavat tuolimallit ripustetaan usein ketjuun tai köyteen, joka on kiinnitetty koukkuun. Tämä koukku on kiinnitettävä siten, että tuolin paino pysyy tukevasti paikallaan ja istuja voi tukea sitä vahingoittamatta rakennetta tai tuolia. Riipputuolin muotoilu voi vaihdella suuresti, samoin kuin materiaalit, joista tuolit on valmistettu. Jotkut ulkona käytettävät riipputuolit on suunniteltu ripustettavaksi puun oksaan tai muuhun vahvaan tukeen, ja tähän tarkoitukseen on usein mukana köydet tai hihnat. Itse tuoli on usein valmistettu synteettisestä materiaalista, joka on kestävää ja vettä tai kosteutta hylkivää, ja tuoli on usein tehty niin, että se on helppo kuljettaa syrjäisemmille leirintäalueille.


Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Riipputuoli MIR-B9129 ruskea/kerma pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Riipputuoli MIR-B9129 ruskea/kerma

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Riipputuoli MIR-B9129 ruskea/kerma

Tuotekoodi: 2984423
Kategoria: Puutarhatuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,24 x 1,2 x 0,75 m, 60 kg
Tyyppi: Riipputuolit
Materiaali: Metalli, Polyrottinki
Väri: Ruskea, Kerma
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Tyyli: Moderni
Leveys: 118 cm
Korkeus: 195 cm
Syvyys: 121 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Riipputuoli MIR-B9129 ruskea/kerma kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia