Foxtop seinäkello

(0)
Lisätiedot:
Halkaisija: 30 cm
Tyyppi: Seinäkellot
Materiaali: Muovi
Tuotekoodi: 8518177

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Foxtop seinäkello

Hiljainen mekanismi: tarkka kvartsiliike ja hiljainen sekuntien laskenta takaavat tarkan ajan ja täysin hiljaisen ympäristön.

Ulkoilmalämpömittarikello: Sisäänrakennettu analoginen lämpömittariyhdistelmä. Mittaa automaattisesti tarkan sisä-/ulkolämpötilan -40 ℃ - 40 ℃

Tyylikäs muotoilu: vedenpitävä takakansi ja etukumitiiviste, täydellinen kello kylpyhuoneeseen, pesutupaan, ruokasaliin, olohuoneeseen, perhehuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, keittiöön, toimistoon, oleskelutilaan tai neuvotteluhuoneeseen. Helppokäyttöinen: mukana koukku, takana leveä rako ripustusta varten. Paristokäyttöinen, vaatii yhden AA-sinkkihiilipariston (ei sisälly). (Alkaliparisto tai ladattava akku, joka voi vaikuttaa kellon liikkeen kestoon sekä ajan tarkkuuteen).

Yleiset tuotetiedot: Foxtop seinäkello

Tuotekoodi: 8518177
Kategoria: Kellot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,3 x 0,2 m, 1 kg
Väri: Musta
Tarvittavat tuotteet: Kyllä
Halkaisija: 30 cm
Tyyppi: Seinäkellot
Materiaali: Muovi
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Foxtop seinäkello
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu