Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Kuva - Shadow Guards

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Jäljennökset
Leveys: 200 cm
Korkeus: 80 cm
Tuotekoodi: 897098

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Kuva - Shadow Guards

Haluatko muuttaa asuntosi ilmettä? Kun menet asuntoosi, tunnetko, että on tullut muutoksen aika? Tai ehkä tarvitset hienon lahjan?

Korkealuokkainen taulu "Kuva - Shadow Guards" on nuorten, idearikkaiden ja lahjakkaiden taiteilijoiden, graafikkojen ja valokuvaajien muodostaman suunnittelijaryhmän työn tulos. Taulu, josta olet kiinnostunut, on yhdistelmä korkealaatuisinta painatusta, huolellista käsityötä ja parasta laatua olevia materiaaleja.

Korkealaatuiset materiaalit Taulu "Kuva - Shadow Guards" on painettu erikoiselle värit ihanteellisesti toistavalle vlieseline-kankaalle. Taidekangas on pingotettu kevyeen mutta stabiiliin kehykseen, joka on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Huippulaadukas koristelu saadaan aikaan korkealaatuisella painatuksella, jonka ansiosta värit ovat kirkkaita ja yksityiskohdat muodostettu täydellisesti taulun muodosta riippumatta.

Taulut

Reunojen painatus
Taulun kaikilla sivuilla on painatus, siksi taulu ei tarvitse lisäkehyksiä ja on heti valmis ripustettavaksi.

Korkealaatuisin painatus!
Erikoislaatuinen kangas yhdistettynä oikeaan painatusresoluutioon takaavat ihanteellisen kuvaterävyyden ja värisyvyyden.

Taulut

Hajuton tuote
Taulumme ovat hajuttomia ja 100-prosenttisesti turvallisia, siksi ne sopivat erinomaisesti ripustettavaksi makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen.

UV-suoja
Käytetty painatus kestää UV-säteilyä, sen ansiosta värit eivät haalistu edes silloin, kun ne ovat pitkään alttiina auringonsäteilylle.

Turvallinen pakkaus
Ennen lähetystä taulu kääritään kuplamuoviin ja pakataan seuraavaksi paksua pahvia olevaan pahvilaatikkoon.

Nykyaikaiset taulut aidolla suunnittelijan käden jäljellä
Taiteilijamme käyttävät kokemustaan, intohimoa ja tietoa antaessaan taiteen jokaiseen teokseensa, jotta saisit taulun, joka sopii nykyaikaisen suunnittelun kaanoneihin.

Maalauksemme ovat yksinkertainen ja edullinen tapa päivittää sisustus ja antaa sille uuden luonteen. Laaja mallivalikoimamme tyydyttää jokaisen maun. Tarjontaamme sisältyvät mm. taulut, jotka esittävät asetelmamaalauksia, maisemia, uudenaikaisia olohuonetauluja, abstrakteja tauluja, kuuluisten taiteilijoiden maalauksia, maailmankarttoja, teollisuusaiheisia tauluja ja monia muita.

Taulu on koriste, joka vetää katseita puoleensa, riippumatta tilasta, jossa se sijaitsee! Ehdotuksemme sisältävät suuria tauluja olohuoneeseen, edustavia tauluja toimistoihin, ääntä vaimentavia tauluja makuuhuoneeseen, tauluja, jotka mukauttavat sisätilat yksilöllisiksi ja antavat niille poikkeuksellisen ilmapiirin, iloisia tauluja lastenhuoneeseen jne.. Taulu voi myös koristaa seinää vähemmän ilmeisissä tiloissa kuten keittiössä, kylpyhuoneessa tai eteisessä. Riippumatta tilasta, jossa se on, se antaa huoneelle ainutlaatuisen ilmapiirin ja luo kodikkaan ilmapiirin kaikille asukkaille ja vieraille.

Se on myös erinomainen lahja tilaisuuksiin kuten:

  • syntymäpäivät,
  • häät symbolina uudesta elämäntiestä,
  • tupaantuliaiset,
  • Joulu,
  • ystävänpäivät,
  • yms.

Anna taulun "Kuva - Shadow Guards" muuttaa kotisi ja läheisiesi kodit!

Taulut
Osan mitat:200x80: 40x80 40x80 40x80 40x80 40x80225x90: 45x90 45x90 45x90 45x90 45x90

Yleiset tuotetiedot: Kuva - Shadow Guards

Tuotekoodi: 897098
Kategoria: Taulut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,01 x 0,15 x 0,65 m, 5,5 kg
Aihe: Luonto
Kehys: Ei ole
Setti koostuu: 5 osaa
Tuotemerkki: Artgeist
Tyyppi: Jäljennökset
Näytä: Artgeist, jäljennökset taulut
Leveys: 200 cm
Korkeus: 80 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Artgeist tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Kuva - Shadow Guards
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu