Magneettinen lämpökalvo Meet Beauty ovella, hyttyskalvo, 100 x 200 cm, läpinäkyvä

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Ovisäleiköt
Tuotekoodi: 4505656

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Magneettinen lämpökalvo Meet Beauty ovella, hyttyskalvo, 100 x 200 cm, läpinäkyvä

 • Ympäristöystävällinen EVA-materiaali: Läpinäkyvä lämpösuoja on valmistettu EVA-materiaalista ja on mikrovaloa läpäisevä, turvallinen, hajuton, kestävä, pestävä ja vettä hylkivä.
 • Uusimmat lämmönkestävät verhot: vedenpitävät, vähentävät ympäristön melua, suojaavat tuulelta ja lumelta, lämmittävät ja rauhoittavat. Tämä säästää ilmastoinnin energiakustannuksia ja on ihanteellinen ympäristönsuojelun kannalta.
 • HELPPO ASENNUS - Tuotteen mukana tulee ilmainen tarrakiinnitys, joka mahdollistaa nopean asennuksen ilman porausta vahingoittamatta oven karmia ja voidaan irrottaa ilman työkaluja. Vahvat magneetit takaavat hiljaisen sulkeutumisen. Turvallinen lapsille ja lemmikkieläimille.
 • Koon mittaus: Ostamasi koko on verhon koko, ei oven koko. Tarrakiinnitys 4 cm leveä ylhäältä ja 2 cm kumpikin vasemmalla ja oikealla. Mittaa ennen ostamista oven sisähalkaisija ja korkeus (ilman oven karmia), sitten leveys + 5 - 10 cm, korkeus + 4 - 10 cm, valitse enemmän, ei vähemmän, mutta lopullinen koko ei saa ylittää oven karmiin, muuten tarranauha ei mahdu oven karmiin.
 • Sopii melkein mihin tahansa ovenkarmiin: olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, parvekkeelle, asuntovaunuun jne. Ovilehti sopii mihin tahansa kiiltävään ovenkarmiin (karkeat ja romahtaneet seinät eivät sovi).
 • Yleiset tuotetiedot: Magneettinen lämpökalvo Meet Beauty ovella, hyttyskalvo, 100 x 200 cm, läpinäkyvä

  Tuotekoodi: 4505656
  Kategoria: Hyttysverkot
  Pakkausten määrä: 1 kpl
  Pakkauksen koko ja paino (1): 0,36 x 0,27 x 0,05 m, 0,84 kg
  Tuotemerkki: Meet Beauty
  Leveys: 100 cm
  Korkeus: 200 cm
  Tyyppi: Ovisäleiköt
  Näytä: Meet Beauty, ovisäleiköt hyttysverkot
  Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Meet Beauty tuotteet
  Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

  Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

  Arviot ja arvostelut (0)

  Magneettinen lämpökalvo Meet Beauty ovella, hyttyskalvo, 100 x 200 cm, läpinäkyvä
  Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
  Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
  Kirjoita arvostelu