Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Verhot MIULEE, läpinäkymätön, sametti, 2 kpl, tummanpunainen, 260 x 140 cm

(0)
Lisätiedot:
Verhotyyppi: Päiväverhot, Pimentävät verhot
Korkeus: 260 cm
Leveys: 140 cm
Tuotekoodi: 8491262

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Verhot MIULEE, läpinäkymätön, sametti, 2 kpl, tummanpunainen, 260 x 140 cm

 • Koko ja materiaali: 2 ylellistä samettiverhoa, mitat 140 x 260 cm (L x K). Saatavana eri kokoisina. Mittaa verhon yläreunasta, älä silmukasta. Manuaalisesta mittauksesta johtuen virhe voi olla 1-2cm Valmistettu A-luokan sametilla ja verhojen takana mustalla langalla.
 • Toiminta: Pimennysverhot voivat estää 100 % valon, vähentää melua ja pitää lämpötilat alhaisina kesällä tai pysyä viileinä talvella, mikä säästää energiaa ja suojaa yksityisyyttä.
 • Tyylikäs muotoilu: Ihanteellinen sisustus kotiisi. Samettiverhot sisustavat huoneesi tyylikkäästi ja jaloin retrotyyliin.
 • Pienet yksityiskohdat: suuttimen reiän sisähalkaisija on 4 cm Hyvin ommeltu verhon kutakin reunaa pitkin.
 • Pimentävät verhot suojaavat kodin tiloja ei-toivotulta auringon tai kuunvalolta ja katuvaloilta ja säilyttävät yksityisyyden. Pimentävät verhot ovat täydelliset yöaikaan käytettäväksi ja tärkeät niille, jotka haluavat nukkua pitkään aamuauringon häiritsemättä tai jotka altistuvat kotonaan kaupungin öisille valoille. Verho vaimentaa jopa katumelua ja suojaa huoneita korkeilta lämpötiloilta kuumina kesäpäivinä. Pimentäviä verhoja on saatavilla niin kiiltävinä kuin mattapintaisina sekä eri kuvioissa, muodoissa ja pituuksissa, joten ne ovat sekä käytännölliset että sopivat jokaiseen sisustustyyliin.

  Nykyään tarjolla on erittäin laaja valikoima päivä-, yö-, ohuita, kevyitä ja läpinäkyviä sekä tummempia ja paksumpia kangasverhoja. Kankaat voivat olla mattaisia tai kiiltäviä - niin paljon kuin mielikuvitus sallii! Verhoissa suositaan nyt raikkaita ja trendikkäitä värejä sekä erilaisia tekstiilejä, kuten polyesteri, jacquard, puuvilla ja kuviolliset kankaat. Voit valita useiden erilaisten verhojen joukosta: lyijykynätaite, rengas- tai silmukkataite, sisäänvedettävät nauhat ja paljon muuta.
  Kodikkuuden lisäksi verhot luovat myös hienoa tunnelmaa ja tyylikkyyttä sekä uudistavat huoneen ilmettä.
  Valtaosa verhoista on valmistettu 100% polyesteristä. Vaikka kyseessä on synteettinen kangas, sillä on erinomaiset ominaisuudet. Tiheyden ja paksuuden ansiosta polyesteriverhot voivat piilottaa sekä kuuman auringon että naapureiden uteliaita katseita. Valitse oikeat pimennysverhot, jotka estävät auringonvalon pääsyn sisään pimentäen huoneen. Pimennysverhot eivät vaadi erityistä hoitoa, kuivuvat nopeasti, ei rypisty ja näyttävät hyvältä pitkään
  Toimivuus ja estetiikka ovat verhojen valinnan perusta.
   

  Lue lisää

  Yleiset tuotetiedot: Verhot MIULEE, läpinäkymätön, sametti, 2 kpl, tummanpunainen, 260 x 140 cm

  Tuotekoodi: 8491262
  Kategoria: Verhot
  Pakkausten määrä: 1 kpl
  Pakkauksen koko ja paino (1): 0,37 x 0,26 x 0,13 m, 2,3 kg
  Tyyppi: Verhot
  Verhotyyppi: Päiväverhot, Pimentävät verhot
  Korkeus: 260 cm
  Leveys: 140 cm
  Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

  Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

  Arviot ja arvostelut (0)

  Verhot MIULEE, läpinäkymätön, sametti, 2 kpl, tummanpunainen, 260 x 140 cm
  Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
  Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
  Kirjoita arvostelu