Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Decoking Rebbecca -pussilakanasetti 3D - useita eri kokoja

(0)
Lisätiedot:
Pussilakanan mitat: 200x220 cm
Materiaali: Mikrokuitu
Tyyppi: Parivuodesetit
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl: 3 kpl
Tuotekoodi: 474483

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Decoking Rebbecca -pussilakanasetti 3D - useita eri kokoja

Laadukkaasta mikrokuidusta valmistettu pussilakanasetti 3D tehosteella. Mikrokuitu (keinotekoinen puuvilla) on pehmeä ja kestävä tekstiilimateriaali.

3D-tehoste saadaan aikaan yhdistelemällä eri sävyjä.
Tuotteen ulkonäkö voi hieman poiketa kuvassa esitetystä!
Valitse pudotusvalikosta sopiva koko!

Hoito-ohjeet: Pese nurinpäin käännettynä 40 asteessa, jolloin kangas ja sen värit säilyvät uudenveroisina pidempään.
Käytä konepesussa värillisille tekstiileille tarkoitettua pesuohjelmaa.
Älä käytä valkaisuainetta!

DecoKing on tyyliä arvostaville ja sisustusalan asiantuntijoille suunniteltu brändi. Tyylikäs ja minimalistinen muotoilu ja huolellisesti valitut materiaalit asettavat DecoKing-tuotteet korkeampaan luokkaan. Luo ylellinen sisustus itse! DecoKing on korkealaatuinen tuotemerkki, jonka laaja tuotevalikoima sopii vaativimmallekin asiakkaalle. Tuotteet valmistetaan huolellisella tarkkuudella kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja korostaen modernia muotoilua. Täyttääksemme asiakkaidemme odotukset pyrimme tekemään tuotteistamme mahdollisimman elegantteja ja tyylikkäitä. Laajennamme tuotevalikoimaamme jatkuvasti uusilla tuotteilla, tyyleillä, tekstuureilla ja kuvioilla, ja tarjoamme toimivuuden lisäksi myös vallitsevia muoti- ja tyylitrendejä heijastavia sisustusyksityiskohtia. Valikoimastamme löydät laadukkaista kankaista valmistettuja tekstiilejä sekä erinomaisia sisustusyksityiskohtia. DecoKing tuotteet soveltuvat koko kodin sisustukseen. Tekstiilimme tarjoavat pehmeän, lämpimän ja kodikkaan tunnelman jokaiseen huoneeseen, ja asusteet korostavat eksklusiivista ja ainutlaatuista tyyliä. Ainutlaatuisuuden lisäksi korostamme tarjoamiemme tuotteiden korkeaa laatua ja huolellista ammattitaitoa. Koska hallitsemme tuotantomme kaikkia vaiheita, tuotteemme ovat vahvoja ja kestäviä mekaanisia vaurioita vastaan. Asianmukaisella hoidolla he tienaavat käyttäjiä vuosia.

Decoking Rebbecca -pussilakanasetti 3D - useita eri kokoja

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Jos etsit helppoja ja taloudellisia ideoita, antaaksesi sängyllesi ylellisen ja yksilöllisen ulkonäön, hanki siihen uudet vuodevaatteet. Nämä mukavat setit sisältävät yleensä pussilakanan ja siihen sopivat tyynyliinat. Suurempiin sarjoihin voi kuulua myös lakanat ja koristeelliset tyynynpäälliset. Jos sängyn päivityksestä on kulunut pitkä aika, voi juuri nyt olla oikea aika. Vuodevaatteiden ostamiseen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten: Mukavuus: vuodevaatteiden valmistukseen käytetty materiaali ja kankaan kudos voivat vaikuttaa mukavuuden tunteeseen. Lankojen lukumäärä viittaa kudottujen lankojen määrään kankaan neliösenttimetriä kohti, joka vaihtelee 100:sta 1000:een. Yleensä mitä suurempi lankojen määrä, sitä pehmeämpi kangas. Alemmat numerot voivat tuntua karkeamilta, koska kudonta on löysempää. Hengittävyys: Kun ostat uusia vuodevaatteita, pidä mielessä haluamasi nukkumislämpötila. Jos hikoilet useimmiten nukkuessasi, osta hengittävistä kankaista valmistetut vuodevaatteet. Päinvastoin, jos olet altis paleltumalle, saatat tarvita ainakin yhden synteettisen kerroksen kehon lämmön säilyttämiseksi. Hypoallergeeninen: Allergiset ihmiset voivat hyötyä vuodevaatteista, joilla on antimikrobisia ominaisuuksia. Valitse materiaalit, jotka kestävät luonnollisesti pölypunkkeja ja hometta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Decoking Rebbecca -pussilakanasetti 3D - useita eri kokoja

Tuotekoodi: 474483
Kategoria: Pussilakanat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,28 x 0,29 x 0,06 m, 1,5 kg
Tyynyliinan mitat: 80x80 cm
Kuvio: Kukat
Väri: Valkoinen
3D: Kyllä
Pussilakanan mitat: 200x220 cm
Materiaali: Mikrokuitu
Näytä: DecoKing, mikrokuitu pussilakanat
Tyyppi: Parivuodesetit
Tuotteiden lukumäärä setissä, kpl: 3 kpl
Tuotemerkki: DecoKing
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki DecoKing tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Decoking Rebbecca -pussilakanasetti 3D - useita eri kokoja
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu