Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

GGISUI 2kpl keinotekoisia kukkia

(0)
Lisätiedot:
Keinotekoisen kukan tyyppi: Kukkakimppuja
Tuotekoodi: 8604582

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: GGISUI 2kpl keinotekoisia kukkia

Kukkaköynnös painaa kuin oikea kukka, jossa on hoikat varret, vihreät lehdet ja liljanpunainen. Jokainen köynnös roikkuu alaspäin luonnollisesti ja näyttää hyvin aidolta ja kolmiulotteiselta. Romanttiset kukat antavat sille vanhan maailman charmia.

Tekokukat kuin aidot on myös sopiva riippukasvi puutarhan valoille. Keinokukkavarret näyttävät upeilta, kun ne kolahtavat aidan reikien läpi tai sijoitetaan riippukoreihin.

Keinotekoiset riippukukat näyttävät realistisemmilta, tuntuvat pehmeämmiltä ja näyttävät kauniimmilta. Väri on raikas, myrkytön ja vaaraton. Puhdista kasvit yksinkertaisesti hankaamalla pehmeällä harjalla puhtaassa vedessä.

Keinotekoiset riippukukat sopivat riippuvien istutusastioiden täyttämiseen. Ripusta oviin, aitoihin, parvekkeisiin, pergoloihin, käytäviin, portaisiin, kirjahyllyihin, olohuoneisiin, hotelleihin jne. Anna kuolleille huoneille ja käytäville luonnollista tunnelmaa.

Setti sisältää 4 punaista tekokukkaa. Kunkin kasvin kokonaispituus on 60 cm. Siinä on paljon kukkia ja tiheä lehvistö. Antaa sinulle ainutlaatuisen visuaalisen nautinnon.

Yleiset tuotetiedot: GGISUI 2kpl keinotekoisia kukkia

Tuotekoodi: 8604582
Kategoria: Keinotekoiset kukat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,35 x 0,2 x 0,2 m, 1 kg
Keinotekoisen kukan tyyppi: Kukkakimppuja

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

GGISUI 2kpl keinotekoisia kukkia
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu