Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

GGISUI 4 kirsikankukkaa

(0)
Lisätiedot:
Keinotekoisen kukan tyyppi: Kukkakimppuja
Tuotekoodi: 8615177

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: GGISUI 4 kirsikankukkaa

Rehevät kukat:Sisältää 4 kappaletta tekokukkia, jokaisessa kimpussa on 13 haaraa, sisältää yhteensä 37 kirsikankukkaa, kirsikankukkien kimppu on erittäin rehevä ja tiheä. Nämä kirsikankukat riittävät koristamaan minkä tahansa paikan, jossa haluat nähdä kukkia (jos tarvitset enemmän kirsikankukkia, on suositeltavaa valita 6 kappaletta tai enemmän).

Ainutlaatuinen muotoilu Tämä keinotekoinen sakura-silkkikukka on valmistettu korkealaatuisesta silkistä. Kirsikankukat ovat täynnä värejä ja runsaasti kerroksia, jotka noudattavat kukan luonnollisen muodon kauneutta, jokainen terälehti on luonnollisesti käpristynyt ja auttaa lisäämään romanttisempaa tunnelmaa kotiin tai häihin.

DIY-kukka-asetelma: Keinotekoisen kirsikankukkakimpun varret on valmistettu ympäristöystävällisestä teräslangasta, joka voidaan taivuttaa ja leikata tarpeidesi mukaan, jotta se sopii erikorkuisiin maljakoihin. Lisäksi kirsikankukkakimpun kukkapäät ovat irrotettavissa ja ne voidaan yhdistää erilaisiin kukkiin. Voit käyttää sitä DIY-kukka-asetelmiin, jotta luovuutesi pääsee valloilleen.

TÄYDELLINEN KORISTE Keinotekoisen sakuran terälehdet ovat ohuita ja läpinäkyviä, se näyttää tyylikkäältä ja kauniita.

Ei koskaan kuihdu: keinotekoinen kirsikankukkakoriste kukkii aina ja eikä koskaan haalistu, kukat ovat kirkkaita ja värikkäitä, ei tarvitse kastella, se pysyy hengissä ympäri vuoden, kukat ovat hajuttomia eivätkä aiheuta siitepölyallergioita, joten voit koristella kotisi rauhallisin mielin.

Yleiset tuotetiedot: GGISUI 4 kirsikankukkaa

Tuotekoodi: 8615177
Kategoria: Keinotekoiset kukat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,45 x 0,3 x 0,3 m, 1 kg
Keinotekoisen kukan tyyppi: Kukkakimppuja

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

GGISUI 4 kirsikankukkaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu