Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

GGISUI Daisy Garland

(0)
Lisätiedot:
Keinotekoisen kukan tyyppi: Koristeellinen haara
Tuotekoodi: 8604552

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: GGISUI Daisy Garland

Paketti ja koko: Pakettimme on 1 pakkaus tummanpinkkiä päivänkakkara-kukkaköynnöksiä, jokaisessa kukkaköynnökössä on 44 lehteä, 88 kukkaa, vaaleanpunaisten kukkien halkaisija on 4,5 cm ja kokonaispituus on noin 200 cm 78,7 tuumaa, mikä riittää minkä tahansa nurkan koristeluun.

Turvallinen materiaali: Päivänkakkara-kukat ja lehdet on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta, varret on valmistettu muovista, kestävästä ja pehmeästä, helppo taittaa tai leikata, ulkonäkö on luonnollinen ja kaunis, elävä, erittäin sopiva sisä- ja ulkokoristeiksi.

Helppo asentaa tekokukat on helppo asentaa, poistaa, taittaa ja ripustaa. Nämä köynnökset voidaan kääriä seinien, aitojen, keinujen, portaiden, kaiteiden, ovien ja mihin tahansa haluat ripustaa ne.

Pienen päivänkakkaran simulointi: luonnollinen ja realistinen kukkakoriste voi pysyä tuoreena vuodesta toiseen, ei koskaan haalistu, ja tuo realistisen ja elävän koristelun kotiisi ympäri vuoden, tuo lämpimän ja romanttisen ilmapiirin, antaa sinulle aina kevään tunteen.

Näyttämö: Keinotekoiset kasvit sopivat sisä- ja ulkokäyttöön, kotiin, puutarhaan, näyteikkunaan, kauppaan, ravintolaan, toimistoon, hääkaarelle, syntymäpäiväjuhliin ja mihin tahansa muuhun paikkaan, jonka haluat koristella. Jos haluat maksimoida koristeellisen vaikutuksen, on suositeltavaa ostaa useita seppeleitä yhdessä.

Yleiset tuotetiedot: GGISUI Daisy Garland

Tuotekoodi: 8604552
Kategoria: Keinotekoiset kukat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,45 x 0,35 x 0,35 m, 1 kg
Keinotekoisen kukan tyyppi: Koristeellinen haara

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

GGISUI Daisy Garland
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu