Muistipeli Pop It Memory

(0)
Lisätiedot:
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Älypelit, Muistipelit, Opettavat lautapelit, POP IT
Tuotekoodi: 8532067
1830
Myyjä: Rigas Laci Lv 4.4

1 kpl jäljellä

Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Torstai, 25. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

29. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

29. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

29. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Rigas Laci Lv 4.4
  • 80% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Muistipeli Pop It Memory

Erityisen suosittu muistipeli, joka sopii erinomaisesti keskittymisen ja reaktioajan kehittämiseen.

Pelin periaate on tämä: sinun täytyy napsauttaa pop it -osaa, joka syttyy ja kerätä paras tulos.

Kun taso nousee, syttyvien valojen määrä kasvaa.

Palataksesi alkuasentoon, sinun on painettava pelin takaosaa sisäänpäin.

Mitat noin 12,5x13 cm

Voit säätää äänenvoimakkuutta.

Valmistaja suosittelee yli 3-vuotiaille lapsille.

Toimii paristoilla (paristot eivät sisälly toimitukseen).

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Opettavat lautapelit

Lautapelit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, sillä ne antavat paljon hyviä tunteita ja mahdollisuuden viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Tämän päivän lautapelimarkkinoilla erityisen suosittuja ovat opetuspelit. Mielikuvitusta ja ajattelutaitoja harjoittavat pelit takaavat hauskan ajanvieton kotona perheen tai ystävien kanssa. Tämä peliryhmä kehittää keskittymiskykyä, kielellisiä taitoja ja opettaa erilaisia taitoja. Niissä on myös erityisen kaunis muotoilu, mikä tekee niistä paljon hauskempia pelata. Suosituimpiin opetuspeleihin kuuluvat älykkyysosamääräpelit eri vaikeustasoilla, opetuspelit, maantieteen lautapelit, palapelit ja monet muut. Myös lapsille suunnatut kasvatukselliset lautapelit ovat erittäin suosittuja. Ne ovat loistava tapa auttaa lasta kehittämään kieli- ja logiikkataitojaan, oppimaan monenlaisista aiheista ja tutkimaan ympäröivää maailmaa turvallisesti. Opetukselliset lautapelit ovat parasta aivojumppaa, loistava tapa viettää vapaa-aikaa ja loistava lahja läheisillesi. Testaa älyäsi ja koe oppimisen ilo joka päivä sinulle sopivalla pelillä.

Älypelit

Lautapelit ovat hauska tapa viettää vapaa-aikaa, ne antavat paljon hyviä tunteita ja tuovat kaikki yhteen. Erityisen suosittu lautapelityyppi nykyään ovat arvoitukset. Mielikuvitusta ja ajattelutaitoja harjoittavat pelit takaavat hauskanpidon kotona tai ystävien kanssa. Ryhmäpalapelit kehittävät myös keskittymiskykyä, kielellisiä taitoja ja kärsivällisyyttä. Nämä lautapelit sopivat erinomaisesti juhliin, joissa tiimityö ja yhteinen tavoite voivat lähentää toisiaan tuntemattomia ihmisiä. Suosituimpia palapelipelejä ovat muun muassa Rubikin kuutiot, IQ-tyyppiset pelit, joissa on vaikeusasteeltaan vaihtelevia kysymyksiä, erilaiset palapelit ja tiimistrategiapelit. Testaa älyäsi, kilpaile ystäviesi kanssa ja koe tunteiden vuoristorata juuri sinulle sopivalla palapelillä. Paras aivojumppa ja loistava lahja läheisillesi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Muistipeli Pop It Memory

Tuotekoodi: 8532067
Kategoria: Lautapelit ja älypelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,2 x 0,1 m, 0,35 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Elementtien tyyppi: AAA
Pelin kieli: Englanti
Älylaite: Ei
Myyjä: Rigas Laci Lv
Suositeltava ikä, alkaen: 3 v
Tyyppi: Älypelit, Muistipelit, Opettavat lautapelit, POP IT

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Muistipeli Pop It Memory
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu