Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Hot Wheels

Mutantti autot Hot Wheels, 1kpl

5 (1)
Lisätiedot:
Tyyppi: Autot
Ikäsuositus alkaen: 3
Tuotekoodi: 3493952

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mutantti autot Hot Wheels, 1kpl

Huomio! Valitettavasti tuotteen valitseminen ei ole mahdollista, tuote valitaan sattumanvaraisesti.

Nämä Hot Wheels -mutantit ovat puoliksi eläin, puoliksi auto! Joustavan rungon ansiosta autoja voidaan taittaa ja siirtää muilla tavoin. Voit jopa yhdistää useita mutanttiautoja yhdeksi suureksi ajoneuvoksi. Näillä Hot Wheelsin joustavilla autoilla on hauska leikkiä ja kerätä niitä.

  • Suositellaan yli 3. vuotiaille.
  • -Hinta per kappale. Valinta tehdään satunnaisesti.

 

Varoitus!

Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Hot Wheels - todellinen leikkiparatiisi pojille! Sen on valmistanut vauvoille yksi maailman suurimmista leluvalmistajista MATTEL, joka tietää hyvin kuinka tehdä vaikutuksen jopa sen nähneisiin lapsiin. Valmistajat itse sanovat, että innovaatiot, rakettitiede ja autotekniikka ovat tuoneet todellisen vallankumouksen lelumaailmaan. Emme kiistä sitä ja laskemme vain päämme - Hot Wheels - hauskanpitoa ja jännitystä varten.

Hot Wheels – nämä ovat erilaisia autoja, jotka antavat pojille mahdollisuuden kokeilla taitojaan kilparadoilla! Nuorilla kuskeilla on mahdollisuus tehdä henkeäsalpaavia temppuja ja kokea erilaisia haasteita rallissa, ja ajoneuvot on myös mahdollista pysäköidä näyttävään autotalliin tai vaihtaa niitä ystävien kanssa. Se on erillinen, hauska leikkimaailma, jossa jokainen poika voi löytää itsensä!

Brändi on yli puolen vuosisadan ajan herättänyt poikien huomiota kaikkialla maailmassa, ja muutama vuosi sitten julkaistu animaatioelokuva on herättänyt halun tehdä huoneestaan vaikuttava Hot Wheels -rata. Tällaisen pojan toiveita ei todellakaan ole vaikea toteuttaa: ei vain ainutlaatuisia automalleja, vaan myös palapelejä, reppuja, oppikirjoja ja muita hauskoja aktiviteetteja Hot Wheels -tuotteiden kanssa. Anna taaperoidesi olla kilpa-asiantuntijoita!

Jokaista luojaa ohjaavat samat arvot ja he liittyvät tehokkaaseen suunnitteluun, innovaatioihin ja peleihin. Onnistuivatko he? Samaa mieltä - tätä on mahdotonta kiistää.

Mutantti autot Hot Wheels, 1kpl

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Lelu ei sovellu alle 36 kuukauden ikäisille lapsille. Varo pieniä osia, jotka voivat irrota tai joita lapsi voi laittaa suuhunsa, sillä lapsi voi tukehtua niihin! Kaikki pakkausmateriaalit ja komponentit eivät ole osa lelua, ja aikuisen on poistettava ne ennen lelun antamista lapselle. Käytä vain aikuisen valvonnassa.

Yleiset tuotetiedot: Mutantti autot Hot Wheels, 1kpl

Tuotekoodi: 3493952
Kategoria: Poikien lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,162 x 0,16 x 0,03 m, 1 kg
Tyyppi: Autot
Näytä: Hot Wheels, autot poikien lelut
Ikäsuositus alkaen: 3
Tuotemerkki: Hot Wheels
Paristokäyttöinen: Ei
Vaaditut paristot: Ei ole määritelty
Älyominaisuus: Ei
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Hot Wheels tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (1)

Mutantti autot Hot Wheels, 1kpl
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Julia S.
22.11.2022

Myyjä: Hobbyhall.fi

Hyvät ja laadulliset hotwheels autot. Lapset tykkäävät niistä