Interaktiivinen keinuhevonen, ruskea

(0)
Lisätiedot:
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Keinuvat lelut
Tuotekoodi: 7442862
5760
10593
-45%
Myyjä: ABC lelut 4
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

24. huhtikuuta

000

Kotiinkuljetus

26. huhtikuuta

1499

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: ABC lelut 4
  • 78% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Interaktiivinen keinuhevonen, ruskea

Hevonen on valmistettu pehmeästä, miellyttävän tuntuisesta materiaalista. Hevosen oikeassa ja vasemmassa korvassa on napit, jotka laukaisevat hevosen neighing-äänen sekä iloisen hännän heiluttelun ja suun liikkeen.

Mitat: - Kokonaiskorkeus: 70 cm - Pohjan pituus: 73 cm - Leveys: 28 cm - Korkeus istuimesta: 48 cm Lelun virtalähteenä käytetään 3 x 1,5 V AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen) Suositellaan vähintään 3-vuotiaille lapsille.

Akun paneeli on suojattava kannella. Vain aikuinen saa vaihtaa paristot. Aseta paristo määritetyn napaisuuden (+/-) mukaisesti. Älä lataa ei-ladattavia akkuja. Ladattavat akut (jos ne on poistettu) tulee ladata vain aikuisen valvonnassa. Ladattavat akut on poistettava lelusta ennen lataamista. Älä sekoita erityyppisiä paristoja tai uusia paristoja käytettyjen paristojen kanssa. On suositeltavaa käyttää vain samantyyppisiä tai vastaavia paristoja. Käytetyt paristot on poistettava lelusta. Teholiittimet eivät saa aiheuttaa oikosulkua. Älä hävitä käytettyjä paristoja tavalliseen roskakoriin, vaan niille varattuun paikkaan. Noudata menettelyä.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Putoamisvaara. Älä anna alle 36 kuukauden ikäisten lasten istua tai leikkiä ilman valvontaa.

Yleiset tuotetiedot: Interaktiivinen keinuhevonen, ruskea

Tuotekoodi: 7442862
Kategoria: Vauvan lelut
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,74 x 0,3 x 0,72 m, 2 kg
Paristokäyttöinen: Kyllä
Vaaditut paristot: AA
Myyjä: ABC lelut
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Ikäsuositus alkaen: 36 kuukautta
Tyyppi: Keinuvat lelut
Näytä: Ei ole määritelty, keinuvat lelut vauvan lelut
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Interaktiivinen keinuhevonen, ruskea
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu