Puhelinkuori Dux Ducis Skin Pro sopii Nokia 5.4:lle, musta

5 (1)
Lisätiedot:
Yhteensopivuus: Nokia 5.4
Kotelon tyyppi: Avattava
Tuotekoodi: 232143

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Puhelinkuori Dux Ducis Skin Pro sopii Nokia 5.4:lle, musta

Puhelinkuori Dux Ducis Skin Pro sopii Nokia 5.4:lle, musta

Nokia

Nokia on sopeutunut jatkuvasti muuttuvan maailman tarpeisiin yli 155 vuoden ajan.
Aina ensimmäisen puusellutehtaan avaamisesta lähtien vuonna 1865 Nokia on menestyksekkäästi toiminut monilla teollisuudenaloilla kuten esimerkiksi kaapeli-, metsä-, kumi-, sähköntuotanto-, televiestintä-ja elektroniikkateollisuus.
Nokian keskittyminen televiestintälaitteisiin alkoi 1990-luvulla. Ensimmäinen GSM-puhelu soitettiin vuonna 1991 Nokian matkapuhelimella. Nopea menestys matkapuhelinalalla on mahdollistanut Nokian kehittymisen maailman myydyimmäksi matkapuhelinvalmistajaksi. Vuonna 2003 Nokia esitteli ensimmäisen kameralla varustetut matkapuhelimen. Vuonna 2011 Nokia yhdisti voimansa Microsoftin kanssa vahvistaakseen asemaansa erittäin kilpailluilla älypuhelinmarkkinoilla.
Suomalaiset ovat ylpeitä yrityksestä, sillä Nokian matkapuhelinliiketoiminnasta on tullut ylivoimaisesti suurin ja menestynein yritys maailmassa. 

Puhelinkuori Dux Ducis Skin Pro sopii Nokia 5.4:lle, musta Nokia

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Älypuhelinkotelot ovat yksi markkinoiden suosituimmista lisävarusteista. Kannen tehtävänä on suojata älylaitetta: se tarjoaa suojaa ulkoisilta iskuilta, naarmuilta, hankauksilta, kosteudelta, pölyltä ja muilta haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Koteloita on erityyppisiä ja eri materiaaleista, mikä määrää niiden laadun ja suojaluokan. Saranoidun kotelon ansiosta voit kuljettaa laitetta mukavasti mukanasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ei-toivotusta kulumisesta. Käyttämäsi kotelot ovat turvallisia, koska niissä on usein silikoninen takaosa ja kotelo sulkeutuu yläosasta. Koko puhelin, sekä kotelo että näyttö, on peitetty suojaamaan puhelimen ulkopuolta. Useimmissa läppäkoteloissa on taskuttaskut pankki- tai muille korteille. Niissä on myös takaosa, joka voidaan taittaa tueksi, mikä tekee siitä erityisen mukavan videoiden tai elokuvien katseluun. Usein nämä kotelot ilahduttavat lisäominaisuuksilla, kuten langattomalla latauksella tai näytön ohjauksella läpinäkyvän kannen kautta. Laaja valikoima tyylikkäitä koteloita - tavallisia, värillisiä, mattapintaisia, näyttäviä, peililla varustettuja ja useita muita - josta löytyy jokaiselle sopiva versio.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Puhelinkuori Dux Ducis Skin Pro sopii Nokia 5.4:lle, musta

Tuotekoodi: 232143
Kategoria: Puhelimen kuoret ja kotelot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,27 x 0,18 x 0,05 m, 0,15 kg
Puhelimen valmistaja: Nokia
Tyyppi (materiaali): Keinonahka, TPU
Tuotemerkki: Nokia
Väri: Musta
Yhteensopivuus: Nokia 5.4
Kotelon tyyppi: Avattava
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Nokia tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Puhelinkuori Dux Ducis Skin Pro sopii Nokia 5.4:lle, musta
5

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(1)
4 tähteä
(0)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

100%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Esko S.
24.01.2024

Myyjä: Hobbyhall.fi

Sopivan puhelinkuoren löysin Nokia 5.4:n vain Hobby Hall:sta.