Polkaise kevät käyntiin! Katso keväiset tuotteet täältä! 

Segway Ninebot etulaukku Hard Shell

(0)
Lisätiedot:
Tuotekoodi: 8124072

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Segway Ninebot etulaukku Hard Shell

Täydellinen lokero tavaroillesi
Tarvitsetko jonnekin laittaa tavarasi ajaessasi? Tai oletko kyllästynyt siihen, että reppu putoaa olkapäältäsi? Vai tarvitsetko vain lisätilaa? Ninebot KickScooter -etulaukku voisi olla ratkaisu, jonka tyylikäs muotoilu täydentää varmasti kaikkia Ninebot KickScooteria.

Suuri 4L säilytystilavuus
Etulaukku on varustettu suurella tilavuudella n. 4L (maksimi kantavuus 2 kg), joten KickScooterista ja/tai älypuhelimen laturista pieneen vesipulloon on runsaasti tilaa tavaroillesi.

Kestäviä materiaaleja arvokkaille tavaroillesi
EVA- ja PU-materiaaleista valmistettu etulaukku on veden- ja auringonpitävä, joten voit kuljettaa tavarasi kaikkina vuodenaikoina. Laukussa on myös kova EVA-kuorimateriaali, joka vaimentaa iskuja ja antaa tavaroille lisäsuojaa ajettaessa kuoppaisilla teillä.

Helppo pääsy tavaroihisi
Laukku avautuu ja sulkeutuu kaksinkertaisella vedenpitävällä vetoketjulla, jossa on kaksi kestävää vetokielekettä, mikä mahdollistaa sen, että tavarasi pysyvät turvassa pussissa, mutta silti niihin pääsee käsiksi joka puolelta. Vetoketjussa on myös vedenpitävä pinnoite, joka pitää tavarasi suojassa vedeltä.

Yhteensopiva kaikkien Ninebot KickScooterien kanssa
Yhteensopiva kaikkien Ninebot KickScooterien kanssa! Säädettävän selkähihnan ansiosta etulaukkua voidaan käyttää ja säätää kaikissa Ninebot KickScooter -malleissa.

Segway on yhdysvaltalainen polkupyörävarusteiden valmistaja, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1999 lähtien.
Tasapainotuksesta on tullut Segwayn sähköskoottereiden ominaisuus. Yrityksen perustaja Dean Kamen huomasi markkinoilla olevan henkilökohtaisten ajoneuvojen puutteen, jotka mahdollistaisivat helpon navigoinnin ja tasapainoisen liikkumisen. Ensimmäiset markkinoille tulleet tuotteet tulivat niin suosituiksi, ja sähköskoottereista tuli nopeasti saatavilla, muodikkaita ja helppokäyttöisiä.
Vuonna 2015 Segway liittyi Ninebotiin tuottaakseen entistä ympäristöystävällisempiä, kompakteja ja tehokkaampia sähköskoottereita. Erittäin kilpailluilla markkinoilla Segway erottuu innovatiivisista ratkaisuistaan, suunnittelustaan ja kohtuuhintaisuudestaan. Yrityksen suosituimpia sarjoja ovat Segway Ninebot MAX pitkille matkoille, Zing E8 lapsille ja yksipyöräiset tasapainottimet.
 

Segway Ninebot etulaukku Hard Shell

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Segway Ninebot etulaukku Hard Shell

Tuotekoodi: 8124072
Kategoria: Sähköpotkulaudan lisätarvikkeet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,3 x 0,17 x 0,16 m, 0,48 kg
Tyyppi: Koreja
Tuotemerkki: Segway
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Segway tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Segway Ninebot etulaukku Hard Shell
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu