Piknik-peitto Spokey Apricot 150x180 cm

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Piknik-matot
Tiheys: 0.2 cm
Pituus: 180 cm
Tuotekoodi: 4195816

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Piknik-peitto Spokey Apricot 150x180 cm

Piknik-kansi on ihanteellinen rentoutumiseen rannalla tai muualla.. Peitto on erittäin kevyt ja vie vähän tilaa.. Pidä unohtumaton piknik Spokey Picnic -kannella ja unohda nurmikolla tai hiekalla viettämisen haitat.. 

Peitto on ihanteellinen piknikille koko perheen tai kaveriporukan kanssa.. Kannen koosta huolimatta se on erittäin kevyt ja. vie hyvin vähän tilaa taitettuna. PE-vaahtomuovipohja tarjoaa paremman mukavuuden istuessa märillä, kovilla tai karkeilla pinnoilla.. Kannen yläkerros on villaa..

Ominaisuudet:

  • Materiaali: 2 mm PE-vaahto, alumiinifolio, polaarinen villa (160 g / m 2);;
  • Tuotteen koko: 150 x 180 cm
  • Mitat koottuna: 40,8x67,5x115,2 cm.
  • Paino: 770 g.

Spokey

Spokey on urheilubrändi, joka on toiminut Euroopan markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Erittäin laajan tuotevalikoiman valmistaja myy 4 miljoonaa tuotetta vuosittain ja sillä on yli 1 515 000 asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Yritys työskentelee 20 vähittäiskauppaketjun kanssa Euroopassa ja on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, jotka on tarkastettu paikallisten tuotannonvalvojien toimesta. Yrityksen tuotteet täyttävät tiukimmat turvallisuusvaatimukset ollen puolalaisten ja eurooppalaisten laitosten sertifioimia. Tuotteet erottuvat markkinoilla siitä, että ne keskittyvät kolmeen tuotekategoriaan: fitness-, luistelu- ja ulkoilmalajeihin tarjoten laajan tuotevalikoiman sekä lapsille että aikuisille. Yritys tarjoaa tuotteita erilaisiin urheilulajeihin, joten jokainen löytää itselleen sopivan tuotteen. Tämän brändin tavoitteena on vastata kaikkien urheilun ystävien tarpeisiin. Mitä ikinä rakastatkin - kuntoilua, luistelua tai ulkoilua, iästä tai kokemuksesta riippumatta - Spokey todistaa, ettei ole olemassa väärää lajia, sinun on vain oltava hyvin valmistautunut.

Piknik-peitto Spokey Apricot 150x180 cm Spokey

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Piknik-peitto Spokey Apricot 150x180 cm

Tuotekoodi: 4195816
Kategoria: Retkeilyalustat, piknikhuovat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,4 x 0,23 x 0,09 m, 0,77 kg
Tuotemerkki: Spokey
Leveys: 150 cm
Tyyppi: Piknik-matot
Tiheys: 0.2 cm
Pituus: 180 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Spokey tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Piknik-peitto Spokey Apricot 150x180 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu