BEPOCAM ZD47 Autovideonauhuri 4K+1080P

(0)
Lisätiedot:
Näytön koko: 2 "
Yötila: On
Videotallenteen resoluutio: 1920 x 1080
Sisäinen muisti: 256 MB
Tuotekoodi: 8171202

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: BEPOCAM ZD47 Autovideonauhuri 4K+1080P

BEPOCAM ZD47 Autovideonauhuri 4K+1080P. Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta BEPOCAM 4K -videokameramme voi tallentaa tarkasti ajopolun ja nopeuden myöhempää tarkastelua varten. GPS-moduuli on sisäänrakennettu kojelautaan, asennusta ei vaadita, ja voit käyttää sitä helposti. Kun ajoneuvo pysähtyy, naarmuuntuu tai kolahtaa, tilanne voidaan tallentaa parhaaksi todisteeksi syyllisen löytämiseksi. On myös mahdollista tallentaa koko tapahtuman kulku ja vähentää autonomistajien menetyksiä.


Etukamera 4K: 3840*2160 / 2160P @24fps


Takakamera 1080: 1920*1080 / 1080P @30 fps


ZD47-kojekamerassa on etu- ja takakamerat, jotka voivat tallentaa samanaikaisesti. Etukamera tukee 4K-resoluutiota ja voi tallentaa tietiedot erittäin selkeästi. Takakamera tukee 1080P-resoluutiota, verrattuna useimpiin takakameroihin, joissa on vain 720P, se pystyy tallentamaan auton takana olevat tietiedot paljon selkeämmin, mukaan lukien rekisterikilven.


Tästä kojelautakamerasta ainutlaatuisen tekee se, että siinä on CPL-suodatin. CPL-suodatin on polarisaattorilisävaruste, jonka avulla voit paljastaa kojelautakuvasi kätevimmällä tavalla. Se vähentää pintaheijastuksia tuulilasissa tai voimakkaita auringon heijastuksia auton edessä. Voit siis ottaa parhaat kuvat ajon aikana. vaikeista valaistusolosuhteista huolimatta. Kuvanlaadun parantamisen lisäksi CPL-suodatin toimii myös suojana, joka suojaa videokameran linssiä sormenjäljiltä, ​​naarmuilta ja lialta.


Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta BEPOCAM 4K -videokamera voi tallentaa tarkasti ajopolun ja nopeuden myöhempää tarkastelua varten. GPS-moduuli on sisäänrakennettu kojelautaan, asennusta ei vaadita, ja voit käyttää sitä helposti.


Tässä 4k-videokamerassa on WiFi-toiminto, voit katsella reaaliaikaisia ​​videoita, toistaa ja ladata videoita ilmaisella WitCam-sovelluksella (toimii Android- ja iOS-laitteiden kanssa). Voit myös helposti jakaa tallennettuja videoita ystäviesi ja perheesi kanssa youtuben, twitterin, tiktokin, Facebookin jne. kautta.


Kuvausleveyden tehokas kasvattaminen vähentää tehokkaasti liikenneonnettomuuksia ja suojaa itseäsi. Se tunnistaa tehokkaasti liikkuvat ihmiset ja esineet, ja sitä käytetään usein valvomaan pysäköintialueita naarmujen ja naarmujen estämiseksi. Varmista ajoneuvon parempi huolto, tallenna materiaalia ja tallenna todisteita tallennuslaitteeseen.


Kun ajoneuvo pysähtyy, naarmuuntuu tai kolahtaa, tilanne voidaan tallentaa parhaaksi todisteeksi syyllisen löytämiseksi. On myös mahdollista tallentaa koko tapahtuman kulku ja vähentää autonomistajien menetyksiä.


Tuetut matkapuhelinkielet: englanti, venäjä, ranska, espanja, portugali, saksa, italia, japani, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Yleiset tuotetiedot: BEPOCAM ZD47 Autovideonauhuri 4K+1080P

Tuotekoodi: 8171202
Kategoria: Autokamerat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,25 x 0,25 x 0,25 m, 2 kg
Tuotemerkki: Berimax
Katselukulma: 170 °
Liiketunnistin: Kyllä
Syklinen tallennus: Kyllä
Sopivat muistikortit: Micro SD
Wi-Fi: Kyllä
Bluetooth: Kyllä
GPS: Kyllä
Näytön koko: 2 "
Yötila: On
Videotallenteen resoluutio: 1920 x 1080
Sisäinen muisti: 256 MB
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Berimax tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

BEPOCAM ZD47 Autovideonauhuri 4K+1080P
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu