Maalikorjaus + lakka + pohjamaali Tesla motors Model 3 White water PPSW

(0)
Lisätiedot:
Tuotekoodi: 6516077
2042
2269
-10%
Myyjä: Rcolours 4.6
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

30. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Postin noutopiste

3. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

3. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

3. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

3. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Rcolours 4.6
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Maalikorjaus + lakka + pohjamaali Tesla motors Model 3 White water PPSW

Rcolours 2 in 1 Scratch Concealer Concealer Solutions2 in 1 -maalin korjausaineratkaisu koostuu kolmesta komponentista: maalinkorjausaine, maalilakka ja pohjamaali/ruosteenpoistoaine. Täysratkaisua käytetään, kun auton maali vaurioituu metalliin, ei vain lakka- ja maalikerrokseen asti, kun metalli näkyy. Pelkkä maalinkorjausaine voi olla riittävä paikoissa, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa ympäristötekijöiden kanssa (esim. oven sisäosa ja vastaavat alueet), ja lakkakerroksen levittämisen jälkeen maali saa kiiltävän vaikutuksen ja kestävyyden.

Kuka tarvitsee värinkorjauksia?Useimpia meistä ärsyttävät itse tehdyt tai ympäristön aiheuttamat naarmut auton rungossa. Korin maalaus on suhteellisen kallis tapa palauttaa alkuperäinen maalatun pinnan kunto. Meillä on ratkaisu, joka auttaa sinua säästämään paljon!

Rcolours.lt:n tarjoama maalinkorjausratkaisu auttaa peittämään pienet auton korin naarmut tai kivilommot korissa. Tarjoamme alkuperäisen ratkaisun, maalinkorjaimet, joissa käytetään autonvalmistajien alkuperäisiä värejä vastaavia maaleja. Käytämme saksalaisia ​​maaleja, joita käytetään tehtaiden autojen maalaamiseen. Tarjoamme laajimman paletin automaaleja, jotka vastaavat kaikkien automerkkien maalikoodeja ja värinimiä.

Miksi valita värinkorjausratkaisumme?Käytämme korkealaatuisia materiaaleja, maalia, lakkaa, pohjamaalia.

Monet muut valmistajat käyttävät 8 ml, 12 ml tai 15 ml peitevoidetta. Tuotteemme kestää pidempään, sillä peitevoidekapasiteetti on 20ml.

Käytössä on erityisesti suunniteltu ergonominen pullo, jota on kätevä käyttää useammin kuin kerran.

Ratkaisujemme hinta on luultavasti markkinoiden paras hinta-laatusuhde.Yleiset tuotetiedot: Maalikorjaus + lakka + pohjamaali Tesla motors Model 3 White water PPSW

Tuotekoodi: 6516077
Kategoria: Automaalit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,12 x 0,02 x 0,22 m, 0,12 kg
Automerkki: Tesla
Korjauspaikka: Ei ole määritelty
Väri: Valkoinen
Myyjä: Rcolours

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Maalikorjaus + lakka + pohjamaali Tesla motors Model 3 White water PPSW
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu