Bridgestone BLIZZAK LM001 255/55R19 111 H AO

Tuotekoodi: 783368
Polttoainetehokkuus:
Rengasmelu, dB:

Kertoo talvirenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

Märkäpitoluokka:
C
72 dB
C
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 305
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Bridgestone BLIZZAK LM001 255/55R19 111 H AO

   

 

   Naujiena pasižymi protektoriaus raštu su plačiais grioveliais, kitaip vadinama "horn lugs". Jie platėja nuo centro į šonus, tai pagerina vandens ir šlapio sniego greitesnį pašalinimą iš protektoriaus, tuo pat metu pagerinantis sukibimą su kelio danga. Platūs grioveliai pagerina automobilio valdymą apsnigtuose keliuose. 

 

 

   Kas liečia vandens pašalinimą iš protektoriaus, turim būti dėkingi Bridgestone inžinieriams, kuriems kilo idėja suapvalinti vandens nutekamuosius blokelius su grioveliais. Aštrūs galai iššaukia turbulenciją cirkuliuojant vandeniui, kas pablogina jo pašalinimą. Įgyvendinus inžinierių idėją, Bridgestone pagerino vandens pašalinimą iš protektoriaus rezultatus. 

 

  Taip pat protektorius turi 3D lamelius, kurie vis dažniau naudojami žieminėse padangose. Jie pagerina automobilio stabilumo kelyje ir padidina traukos savybes. Bridgestone tvirtina, kad tai padangą padaro ilgaamžiškesne, padanga ne taip greit nusidėvi. 

 

 

 

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/ 

Bridgestone on luultavasti paitsi tunnetuin myös maailman suurin renkaiden ja muiden kumituotteiden valmistaja. Bridgestonen renkaita rakastetaan pitkän käyttöiän ja ajonautinnon vuoksi. Japanilainen yritys on valmistanut renkaita jo vuodesta 1931 ja on nyt kestävän liikkuvuuden globaali johtaja.
Bridgestone kehittää ja valmistaa renkaita kaikkiin ajoneuvoihin moottoripyöristä matkustajalentokoneisiin. Laaja kokemus ja korkea teknologinen osaaminen antavat yritykselle mahdollisuuden toimittaa korkealaatuisimpia ja uskomattoman monipuolisia tuotteita, jotka täyttävät kunkin sektorin vaatimukset. Siitä huolimatta yritys tunnetaan parhaiten kestävistä, pitkäikäisistä ja hiljaisista autonrenkaistaan. Sekä kitka- että kesä- ja talvirenkaita tarjoava Bridgestone on alan suurin valmistaja, joka ohittaa jopa semmoiset isot toimittajat, kuten Michelinin ja Goodyearin. Yrityksen menestyksen salaisuus on korkea laatu, joka saavutetaan jatkuvalla tutkimuksella ja suurilla innovaatioinvestoinneilla. Bridgestone päivittää jatkuvasti ja etsii optimaalisia ratkaisuja sekä tuotantoprosessiin että käytettyihin materiaaleihin, jotta lopputuote vastaisi ja ylittäisi aina asiakkaiden odotukset.

Bridgestone BLIZZAK LM001 255/55R19 111 H AO

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Bridgestone BLIZZAK LM001 255/55R19 111 H AO

Tuotekoodi: 783368
Kategoria: Talvirenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Halkaisija: R19
Leveys: 255 mm
Korkeus: 55
Tavaramerkki: Bridgestone
Nopeusindeksi: H (210 km/h asti)
Kuormitusindeksi: 111
Renkaan tyyppi: Kitkarenkaat
Polttoainetehokkuus: C
Rengasmelu, dB:

Kertoo talvirenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

72 dB
Märkäpitoluokka: C
Näytä: Bridgestone, kitkarenkaat talvirenkaat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bridgestone tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Bridgestone BLIZZAK LM001 255/55R19 111 H AO kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia