Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Mobil

Moottoriöljy Mobil 1 ESP LV 0W-30, 4L

Lisätiedot:
Viskositeetti: 0W-30
Moottorityyppi: Ei ole määritelty
Öljyn tyyppi: Moottoriöljy
Tuotekoodi: 3478042
Osta ja säästä! Lue ohjeet ->
3799
950 /l
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
TOIMITUS YLIHUOMENNA

ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) sunnuntai, 2. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin tiistai, 4. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen tiistai, 4. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen tiistai, 4. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella tiistai, 4. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Moottoriöljy Mobil 1 ESP LV 0W-30, 4L

Mobil 1 ESP LV 0W-30 on edistyksellinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka on erityisesti suunniteltu virheettömään suorituskykyyn. Öljy on suunniteltu poikkeuksellisen puhtaaksi, suojaa kulumiselta ja parantaa yleistä suorituskykyä. Pidentää vaihtovälejä, vähentää öljyn ja polttoaineen kulutusta.
Tekniset tiedot: ACEA C2, A5/B5; API SN; BMW LL12FE; MB 229.61; Ford WSS-M2C920A; VOLVO 95200377

Mobil on yhdysvaltalainen öljyntuottaja, joka tunnetaan parhaiten laajasta huoltoasemaverkostostaan ja suositusta moottoriöljystään.
Pitkän historian omaava yritys oli osa yksinoikeudellista Seven Sisters -konsernia, joka hallitsi Amerikan polttoainemarkkinoita ja on nykyään erittäin tunnettu ja suosittu brändi maailmanlaajuisesti. Vuonna 1911 perustettu yritys on käynyt läpi useita fuusioita ja toimialan muutoksia. Muuttuvat ajat ovat auttaneet muotoilemaan yrityksen sellaiseksi kuin se on tänään – maailman johtavin synteettisten moottoriöljyjen tuottaja markkinoilla. Mobil-sarjan öljy tunnetaan kautta maailman erinomaisesta suorituskyvystä ja luotettavuudesta. Se pitää moottorin puhtaana ja suojaa kulumiselta. Mobil-sarjan tuotteet sopivat autoon kuin autoon - henkilöautosta kilpa-autoon.
Mobil tarjoaa useita erilaisia moottoriöljyjä: käytettäväksi äärimmäisissä ja arvaamattomissa olosuhteissa, päivittäiseen käyttöön sekä Premium-laatuiset öljyt ammattilaisen käyttöön. Mobilin laajassa tuotevalikoimassa löytyy erikoistuotteita bensiini-, diesel- tai nestekaasuautoihin. 

Moottoriöljy Mobil 1 ESP LV 0W-30, 4L

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Synteettinen öljy on moottoriöljytyyppi, joka koostuu erilaisista syntetisoiduista kemiallisista yhdisteistä. Synteettisellä öljyllä on korkea hapettumisen ja lämpötilaerojen kestävyys ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Synteettinen öljy on ihanteellinen diesel-, bensiini-, nestekaasu- ja hybridimoottoreille. Viskositeettiominaisuudet säilyvät erittäin matalissa tai korkeissa lämpötiloissa. Parempi viskositeettiindeksi (VI) kuin muilla öljyillä. Parempi kemiallinen stabiilisuus kuin muilla öljyillä. Moottorin hyötysuhde on korkeampi. Pienempi haihtumishäviö. Kestää hapettumista ja lämpöhajoamista. Parempi kulutuskestävyys, korroosio ja vaahto. Erinomainen suoja tuhkan, noen ja muiden saostumien muodostumista vastaan (erityisesti turboahtimissa ja ahtimissa). Parantaa suojaustasoa erilaisissa ajo-olosuhteissa. Pehmeämpi moottorin käynnistys – lyhyempi käynnistysaika pienemmän moottorin kitkan ansiosta. Maksimoi dieselmoottorin tehon.
Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Moottoriöljy Mobil 1 ESP LV 0W-30, 4L

Tuotekoodi: 3478042
Kategoria: Moottoriöljyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,12 x 0,19 x 0,26 m, 3,66 kg
Tavaramerkki: Mobil
Viskositeetti: 0W-30
Kapasiteetti: 4 l
Moottorityyppi: Ei ole määritelty
Tyyppi: Synteettinen öljy
Tarkoitus: Moottoriöljy
Näytä: Mobil, moottoriöljy moottoriöljyt
Öljyn tyyppi: Moottoriöljy
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mobil tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Moottoriöljy Mobil 1 ESP LV 0W-30, 4L
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu