Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml

Tuotekoodi: 3471152
Tilavuus:
Konsentraatio:

Määrittää hajuvesien luokituksen niiden aromaattisen pitoisuuden perusteella alkoholissa: PP - hajuvesi - on voimakkain tuoksu ja koostuu 15-30% hajuvesitiivisteestä, kestää jopa 8 tuntia; EDP ​- Hajuvesi - koostuu 8-15 % hajuvesitiivisteestä. Tuoksu kestää 4-5 tuntia; EDT - eau de toilette - koostuu 4-8 % hajustetiivisteestä, miedomman tuoksulla ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Tuoksu kestää 2-4 tuntia; EDC - Köln - koostuu 3-5% hajustetiivisteestä, haju kestää jopa 2 tuntia.

Tuotemerkki:
30 ml
EDT
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 056
Rekisteröidy
1 87000 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml

Käyttö: Katso pakkauksesta.

Ainesosat: -

Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 mlEscentric 03 -tuoksu hurmaa raikkaudellaan ja puhtaudellaan. Tämä Molecule 03:n sisar rakentuu yhden ainoan tuoksumolekyylin, synteettisen Vetiverin ympärille. Tämä mausteinen, mutta raikas tuoksu sopii sekä miehille että naisille, jotka haluavat yksilöllisen tuoksun, joka on kiistatta markkinoiden kuumin sekä ainutlaatuisin tuoksu.Alkutuoksu: inkivääri, vihreä pippuri, meksikolainen lime

Sydäntuoksu: iiris, jasmiini, vihreä tee

Pohjatuoksu: puu, santelipuu, setri, nahka, myskiAlkutuoksu:

- Aistittavissa heti tuoksun levittämisen jälkeen.

- Ainesosat erottuvat tuoksussaan voimakkaasti, ovat erittäin vahvoja ja haihtuvat nopeasti.

- Muodostaa ensivaikutelman tuoksuista.

- Yleisimmät alkutuoksut ovat sitrushedelmät ja inkivääri.Sydäntuoksu:

- Havaittavissa alkutuoksun jälkeen.

- Tuoksu on miedompi ja täyteläisempi.

- Ilmestyy kahdesta minuutista tuntiin tuoksun käytön jälkeen.

- Sydäntuoksun ainesosat muodostavat tuoksun sydämen eli keskipisteen.

- Yleisimmät sydäntuoksut ovat ruusu ja laventeli.Pohjatuoksu:

- Tuntuu noin 30 minuuttia tuoksun levittämisen jälkeen tai kun sydäntuoksut ovat haihtuneet.

- Ainesosat ovat usein kiinnitysaineita, jotka auttavat kevyempiä alku- ja sydäntuoksuja pysymään ja erottumaan.Pure Parfum (PP) on tuoksu, joka sisältää lähes 15% eteerisiä öljyjä. Kestää iholla koko päivän.

Eau de Parfum (EDP) on tuoksu, joka sisältää 10-15 % eteerisiä öljyjä. Pysyy 4-5 tuntia.

Eau de Toilette (EDT) on tuoksu, joka sisältää 4-10 % eteerisiä öljyjä. Pysyy 2-4 tuntia.

Eau de Cologne (EDC)on tuoksuva tuote, joka sisältää 2-3% eteerisiä öljyjä ja jota käytetään yleensä koko kehon virkistämiseen. Kestää iholla noin kaksi tuntia.

Eau de Fraiche (EDF) on hajuvesi, joka sisältää noin 1-2% eteerisiä öljyjä.Mitä pienempi pitoisuus, sitä vähemmän voimakkuutta ja tuoksun kestävyyttä.

Escentric Molecules

Escentric Molecules -hajuveden olemassaolosta voidaan kiittää tiedettä, joka loi aromaattisen molekyylin, jota ei ollut luonnossa lähes 50 vuotta sitten ja josta tuli Escentric Molecules -hajuveden perusta. Kun tuoksujen valmistaja Geza Schön haisteli molekyyliä ensimmäistä kertaa, hän tajusi, että se oli jotain poikkeuksellista. Lopulta hän löysi molekyylin, joka yhdisti hänen pitämänsä tuoksut. Molekyylillä voidaan luoda vastustamattomia tuoksuja, joista ensimmäinen sisälsi lämpimän ja samettisen seetripuun sävelen. Tämä ainutlaatuinen aromi sai hajusteen valmistajan luomaan Escentric Molecules- hajuveden. Aluksi siinä oli kaksi komponenttia: ensimmäiset 65 % salaperäisestä molekyylistä sisältäen erilaisia ja salaperäisiä aromeja, jotka alkoivat luoda jotain täysin uutta tällä oudolla molekyylillä. Vuonna 2006 hajuvesi tuli suosituksi maailmassa. Escentric Molecules oli poikkeuksellinen tapahtuma. Hajuvesi on luotu pareittain: Escentric, Molecule ja Molecule +, joista ensimmäisellä on voimakkaampi väri, sileys ja pehmeä luonne, toinen pehmeämpi ja elegantimpi. Molecule + lisätään Molecule 01:een lisäämällä mandariinia, iiristä ja patsulia jokaiseen lisäaineeseen. Escentric Molecules tarjoaa 13 erilaista ratkaisua, jotka eivät vaadi haistelua.

Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml Escentric Molecules

Tuoksutyyppi Nimi Tuoksun kesto? Tuoksupitoisuus
EDT "Eau de Toilette" Pysyy iholla 2-4 tuntia; 4-15%
EDP Hajuvesi: Pysyy iholla 3-5 tuntia 15-20%
EDC "Kölninvesi" Pysyy iholla noin 2 tuntia. 3-5%;
PP "Parfyymi" Pysyy iholla yli 6 tuntia 20-30%
EDF "Tuoksuvesi" Pysyy iholla 2 tuntia 1-3%

Haistatko ja haistatko kadulla käveleviä ihmisiä? Tunnistatko helposti hajuveden perustuoksut? Sitten Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml hajuvesi on juuri sinua varten!

Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml hajuvedet luokitellaan niche-ryhmään. Niche-hajuvesi on korkealaatuinen hajuvesi, joka käyttää vain laadukkaimpia ainesosia: jasmiinia, ruusua, violettia, iiristä tai mimosaa. Tällaisten hajuvesien valmistukseen käytetyt ainesosat on kasvatettu huolellisesti Ranskan hajuvesipääkaupungissa Grasessa. Tällaisia hajuvesiä tehdessään hajuvesien valmistajat eivät kiinnitä paljon huomiota pakkauksiinsa. Tuoksu on tärkein niche-hajuvesien tuotannossa.

Niche-hajuvesiä, kuten Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml, voidaan verrata taideteokseen. Miksi? Koska hajuvedet ovat suuressa vaarassa varastaa tai kopioida ennen kuin ne asetetaan yleisön saataville. Tällaisten tuoksujen luomista testataan usein monilla tuoksuilla, kunnes oikea ylä-, sydän- ja pohjatuoksu vihdoin löytyy.

Niche-hajuvedet ovat loistava valinta niille, jotka ovat kyllästyneet kaupallisiin tuoksuihin. Nämä ovat hajuvesiä, jotka auttavat sinua löytämään todellisen "minäsi".

Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml

Tuotekoodi: 3471152
Kategoria: Naisten hajuvedet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,25 x 0,08 x 0,39 m, 0,4 kg
Tilavuus: 30 ml
Tuoksutyyppi:

Ilmaisee hajun tyypin. Näitä voivat olla sitrushedelmät, aromaattiset, itämaiset ja muut tuoksut.

Chypre
Konsentraatio:

Määrittää hajuvesien luokituksen niiden aromaattisen pitoisuuden perusteella alkoholissa: PP - hajuvesi - on voimakkain tuoksu ja koostuu 15-30% hajuvesitiivisteestä, kestää jopa 8 tuntia; EDP ​- Hajuvesi - koostuu 8-15 % hajuvesitiivisteestä. Tuoksu kestää 4-5 tuntia; EDT - eau de toilette - koostuu 4-8 % hajustetiivisteestä, miedomman tuoksulla ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Tuoksu kestää 2-4 tuntia; EDC - Köln - koostuu 3-5% hajustetiivisteestä, haju kestää jopa 2 tuntia.

EDT
Tuotemerkki: Escentric Molecules
Tuotetyyppi: Niche-hajuvesi
Tarkoitettu: Naisille
Näytä: Escentric Molecules, chypre naisten hajuvedet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Escentric Molecules tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Escentric Molecules Escentric 03 EDT-tuoksu, unisex, 30 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia