Estel Prima Blonde Shine Shampoo 1000ml

(0)
Lisätiedot:
Hiustyyppi: Värjätyt hiukset
Shampoon käyttötarkoitus: Keltaisten sävyjen neutraloimiseen
Tuotekoodi: 8427832
4499
4499 /l
Myyjä: Kulla, OÜ 4.7
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 26. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

30. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

30. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

30. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Kulla, OÜ 4.7
  • 94% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Estel Prima Blonde Shine Shampoo 1000ml

Käyttö:Levitä kosteisiin hiuksiin, hiero, anna vaikuttaa 1-3 minuuttia saadaksesi voimakkaamman sävyn, pese pois. Käytä suojakäsineitä.

Herkkä shampoo innovatiivisella Platinum Pearl -järjestelmällä puhdistaa hellävaraisesti vaaleat hiukset, korostaa kylmien hopean sävyjen kauneutta, neutraloi ei-toivottuja keltaisia ​​sävyjä. Kosteuttaa hiuksia tehden niistä joustavia ja kiiltäviä. Ihanteellinen käytettäväksi hopeahoitoaineen OTIUM Pearl kanssa kylmille sävyille. Valmistettu Saksassa

Estel on perustamisestaan lähtien tehnyt perustavanlaatuisen päätöksen: kehittää vain tuotteita ja palveluita, jotka edistävät kauneusalan kasvua. Yrityksen kehitysvektori näkyy Estelin sloganissa "Ammattilaiset valitsevat Estelin!". Nykyään Estel on yksi maailman johtavista ammattilaisten hiustenhoitoalan yrityksistä. Estelin johtaminen perustuu pitkäaikaisiin arvoihin ja todistettuihin saavutuksiin.

Estelillä on erinomaiset tekniset valmiudet tuotekehityksessä, tuotannossa ja testauksessa. Heillä on myös kampaamoakatemia, joka tarjoaa täyden valikoiman ammatillista koulutusta. Jokainen Estel-laboratorio on huippuluokan tutkimusalusta, jossa korkeasti koulutetut kemistit kehittävät tuotteita. Laboratorioissa kampaajat konsultoivat, harjoittelevat ja pitävät Estelin ajan tasalla ammatillisista tarpeistaan. Estel on yksi suurimmista ammattimaisten hiustenhoitotuotteiden valmistajista Euroopassa ja toimii kansainvälisten standardien mukaisesti, jotka on hyväksytty vastaavilla ISO-sertifikaateilla. Estel ostaa raaka-aineita vain luotettavilta eurooppalaisilta toimittajilta, joilla on tiukka laadunvalvonta. Sekä raaka-aineiden että valmistettujen tuotteiden laatu taataan Estelin mikrobiologian laboratoriossa ja laadunvalvontaosastolla.

Tutkimus, innovaatio, tiukka laadunvalvonta, koulutus, yhteistyö johtavien muotimerkkien kanssa. Tähän mennessä Estel on tehnyt yhteistyötä yli 80 000 kauneushoitolan kanssa ja on edustettuna yli 20 maassa ympäri maailmaa. Yhtiö ei aio lopettaa tähän. Estel on yhteisyritys, jolla on tuotantokapasiteettia ja mikä tärkeintä, ideavarasto, joka täyttää vaativimpienkin kumppanien tarpeet.

Estel tuottaa valtavan ja erittäin monipuolisen tuotevalikoiman. Se täyttää kaikki stylistien tarpeet ja antaa sinun paitsi täyttää olemassa olevien asiakkaiden vaatimukset myös luoda uusia. Estel varmistaa, että jokainen kampaaja ja jokainen asiakas voi luottaa Estel-merkkisten tuotteiden ehdottomaan turvallisuuteen, tehokkuuteen ja arvoon. Mottoonsa uskoen Estel suunnittelee vain tuotteita ja palveluita, jotka todella edistävät kauneusalan kasvua.

Estel Prima Blonde Shine Shampoo 1000ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Suojaa suoralta auringonvalolta ja säilytä alle 50 °C. Älä riko tai polta, edes tyhjänä. Älä suihkuta avotuleen tai hehkuvaan materiaaliin. Pidä erillään sytytyslähteistä - Tupakointi kielletty. Pidä pois lasten ulottuvilta.

Yleiset tuotetiedot: Estel Prima Blonde Shine Shampoo 1000ml

Tuotekoodi: 8427832
Kategoria: Shampoot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 1 kg
Tarkoitettu: Naisille
Shampoon tyyppi: Nestemäinen shampoo
Setit: Ei
Tilavuus, ml: 1000 ml
Myyjä: Kulla, OÜ
Tuotemerkki: Estel
Hiustyyppi: Värjätyt hiukset
Shampoon käyttötarkoitus: Keltaisten sävyjen neutraloimiseen
Näytä: Estel, keltaisten sävyjen neutraloimiseen shampoot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Estel tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Estel Prima Blonde Shine Shampoo 1000ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu