Shampoo «Head & Shoulders» Apple Fresh, 250 ml

(0)
Lisätiedot:
Shampoon käyttötarkoitus: Hilseen ehkäisyyn, Päivittäiseen käyttöön
Tuotekoodi: 8584022
580
2320 /l
Myyjä: Gmall, UAB 4
Lisää ostoskoriin

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Perjantai, 19. huhtikuuta

000

Postin pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Postin noutopiste

23. huhtikuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

23. huhtikuuta

599

Matkahuollon noutopiste

23. huhtikuuta

599

Kotiinkuljetus

23. huhtikuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: Gmall, UAB 4
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Shampoo «Head & Shoulders» Apple Fresh, 250 ml

Käyttö:Suositukset shampoon käytöstä: Levitä kosteisiin hiuksiin, levitä, kiinnittäen erityistä huomiota hiusten juuriin. Hiero ja huuhtele lämpimällä vedellä. Toista toimenpide tarvittaessa. Viimeisenä vaiheena suosittelemme käyttämään saman malliston hoitoainetta.

Ainesosat:Vesi, natriumlauryylisulfaatti, natriumlauryylisulfaatti, glykolidistearaatti, sinkkikarbonaatti, natriumkloridi, Natriumksyleenisulfaatti, sinkkipyritioni, kokamidopropyylibetaiini, dimetikoni, hajustettu vesi, natriumbentsoaatti, Guar-Hydroksipropyylitrimoniumkloridi, kloorivetyhappo, natriumhydroksidi, Magnesiumkarbonaattihydroksidi, Heksyylikinnamaali, Magnesiumnitraatti, Natriumpolynaftaleenisulfonaatti, CI 19140, metyylikloridi-isotiatsolinoni, kloridi magnesium, CI 42090, metyyli-isotiatsolinoni.

Head & Shoulders-maailman suosituin hilseshampoomerkki esittelee uuden shampoon jokapäiväiseen käyttöön, jossa on mikrobiomin tasapainon kaava, tämän shampoon jokapäiväiseen käyttöön valitsevat ne, joilla ei ole hilsettä. Shampoo sopii kaikille ihotyypeille. Sitä voi käyttää kuka tahansa, joka haluaa estää hilseoireiden esiintymisen.


 


Head & Shouldersbrändin vallankumouksellinen koostumus, joka tarjoaa kattavaa päänahan hoitoa, tasapainottaa ihon mikrobiomia ja varmistaa terveen päänahan ja terveet hiukset ilman hilsettä. Yksi harvoista hiustenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu muuttamaan käyttäjien asennetta, jotka reagoivat vain hilseen läsnäoloon-motivoivat heitä käyttämään pään ja olkapään shampoota ennakoivasti, mikä auttaa välttämään hilsettä kokonaan.


 


Tuotekaavassa käytetään vaikuttavaa ainetta:


PO (pyroktone zhtanolamine) - estää ihon sieni malassesia


 


ja vitamiinit:


B3 (nikotiinihappo) - vahvistaa ihon suojakerrosta


B5 (pantoteenihappo) - ravitsee ja parantaa ihon kuntoa


E (antioksidantti) - suojaa ulkoisilta hyökkääjiltä


 


Head & Shoulders-koostumuksen säännöllinen käyttö suojaa päänahkaa ylläpitämällä hyvää mikrobiomin tasapainoa (joka on epäsäännöllisen käytön ulkopuolella) ja tarjoaa jopa 100% suojan hilsettä vastaan, mikä tarkoittaa, että voit sanoa hyvästit hilseelle


 


Head & Shoulders on yhdysvaltalainen hilseshampoon valmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1961. Merkki kuuluu tällä hetkellä Procter & Gamble -ryhmään. Mielenkiintoista on, että vuoteen 1982 asti se oli “shampoomarkkinoiden ylivoimainen ykkönen".

Head & Shoulders on maailman tunnetuin hiustenhoitotuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Tämän valmistajan kehittämät tuotekoostumukset ovat auttaneet tuhansia ihmisiä ja palauttanut niiden itseluottamuksen. Ei ole mikään salaisuus, että hilse on huolestuttava ongelma monille. Head & Shoulders on valmis tarjoamaan toimivan ratkaisuun tähän ongelmaan.

Head & Shouldersin kehittämät shampoot, hoitoaineet ja muut hoitotuotteet sisältävät erilaisia tehokkaita aktiiviaineita, kuten seleenisulfidia, pyroktonoliamiinia ja sinkkipyriittiä. Nämä aineet eivät vaikuta vain hilseen, vaan myös hiuksiin.

Head & Shouldersin filosofian mukaan mikään ei saa horjuttaa itseluottamusta eikä estää nauttimasta elämästä. Tuotemerkin tärkein tehtävä on vapauttaa maailma hilseestä.

Shampoo «Head & Shoulders» Apple Fresh, 250 ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Shampoo «Head & Shoulders» Apple Fresh, 250 ml

Tuotekoodi: 8584022
Kategoria: Shampoot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,04 x 0,07 x 0,13 m, 0,28 kg
Tarkoitettu: Miehille, Naisille
Hiustyyppi: Kaikki hiustyypit
Shampoon tyyppi: Nestemäinen shampoo
Tilavuus, ml: 250 ml
Myyjä: Gmall, UAB
Tuotemerkki: Head & Shoulders
Shampoon käyttötarkoitus: Hilseen ehkäisyyn, Päivittäiseen käyttöön
Näytä: Head & Shoulders, hilseen ehkäisyyn shampoot, Head & Shoulders, päivittäiseen käyttöön shampoot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Head & Shoulders tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Shampoo «Head & Shoulders» Apple Fresh, 250 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu