Kasvovoide L'Oréal Paris Revitalift, 30 ml

Tuotekoodi: 2984233
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 019
Rekisteröidy
1949
64967 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kasvovoide L'Oréal Paris Revitalift, 30 ml

Käyttö:  Levitä puhtaalle iholle ja hiero hellävaraisesti.

L'ORÉAL PARIS on maailman johtava kosmetiikan valmistaja, joka sijaitsee 130 maassa ympäri maailmaa. Yrityksen arvo on yli 100 m. yhdistyvät uusin teknologia ja huippulaatu naisten ja miesten kauneudenhoitotuotteisiin.


L'ORÉAL PARIS on epäilemättä yksi suurimmista ja tunnetuimmista kauneusbrändeistä maailmassa. Paras oleminen on iso haaste. Tuotteita kehitettäessä maailmanmarkkinoiden on tehtävä erilaisia tutkimuksia, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. L'ORÉAL PARISin kehittämät tuotteet kattavat tällä hetkellä viisi suurta kosmetiikka-aluetta: hiusten värjäys, hiustenhoito, hiusten muotoilu, ihonhoito ja meikki.


Luodessaan tuotteitaan L'ORÉAL PARIS kiinnittää suurta huomiota paitsi siihen, miltä ihminen näyttää, myös siihen, miltä hänestä tuntuu. Tälle yritykselle on tärkeää, että sen luomilla tuotteilla ihminen kokee ainutlaatuisen kauneutensa ja se tunne vain lisääntyy.


L'ORÉAL PARISia edustaa hyvin iskulause "Koska olen sen arvoinen!"

Kasvovoide L'Oréal Paris Revitalift, 30 ml

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kasvovoide L'Oréal Paris Revitalift, 30 ml

Tuotekoodi: 2984233
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,1 x 0,18 x 0,1 m, 0,12 kg
Käyttö:

Kasvovoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoide on rakenteeltaan kevyt ja sisältää erityisiä aineita, jotka suojaavat ympäristöä tupakansavun, tuulen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja biostimulaattoreilla. Yövoiteen koostumus on raskaampi, ja se on suunniteltu palauttamaan ihoa yön aikana.

Päivä
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Kuivalle iholle
Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Kosteuttava
Tarkoitettu:

Ilmoita, kenelle kasvovoide on tarkoitettu: naisille, miehille tai lapsille.

Naisille
Tuotemerkki: L'Oréal Paris
Linja: L'oreal Paris Revitalift
Tilavuus, ml:

Kasvovoiteen tilavuus on määrä millilitroina tai paino grammoina purkissa.

30 ml
Näytä: L'Oréal Paris, kosteuttava kasvovoiteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki L'Oréal Paris tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kasvovoide L'Oréal Paris Revitalift, 30 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia