Neostrata

NEOSTRATA

Lisätiedot:
Ihotyyppi: Rasvaiselle iholle, Ongelmalliselle, akne-iholle
Hoitotuotteen tyyppi: Kosteuttava
Tuotekoodi: 2984208

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: NEOSTRATA

Käyttö:Tepkite ant švariai nuvalytos veido odos.

Į spuogus linkusios, riebios ir probleminės odos gelis Refine yra itin efektyvus gelis, tinkantis sausai, šiurkščiai ir sustorėjusiai odai pašalinti. Jis gali būti naudojamas ne tik veidui, bet ir kūnui (pvz., dekoltė, alkūnių ir kulnų oda). 

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!

Yleiset tuotetiedot: NEOSTRATA

Tuotekoodi: 2984208
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,1 x 0,18 x 0,1 m, 0,12 kg
Käyttö: Päivä
Ihotyyppi: Rasvaiselle iholle, Ongelmalliselle, akne-iholle
Hoitotuotteen tyyppi: Kosteuttava
Näytä: Neostrata, kosteuttava kasvovoiteet
Tarkoitettu: Naisille
Tuotemerkki: Neostrata
Tilavuus, ml: 125 ml
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Neostrata tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

NEOSTRATA
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu