Nuxe Merveillance Lift Kiinteyttävä päivävoide 50 ml

Tuotekoodi: 3481387
TOP TUOTE
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 040
Rekisteröidy
79980 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Nuxe Merveillance Lift Kiinteyttävä päivävoide 50 ml

Käyttö: Levitä aamulla puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Ainesosat: Aqua/Vesi, kookoskaprylaatti/kapraatti, glyseriini, skvalaani, behenyylialkoholi, arakidyylialkoholi, hajuste/tuoksu, natriumpolyakrylaatti, natriumstearoyyliglutamaatti, glyseryylikaprylaatti, hydroksiasetofenoni, arakidyyliglukosidi, ksantaanikumi, sitruunahappo, kapryyli/kapriinitriglyseridi, Helianthus Annuus (Auringonkukka) -siemenöljy, Althaea Officinalis -juuriuute, Undaria Pinnatifida -uute, bentsyylialkoholi, Chlorella Vulgaris -uute, dehydroetikkahappo, Rosmarinus Officinalis (Rosmariini) -lehtiuute, linalooli, alfa-isometyyli-iononi, geranioli, sitronelloli, limoneeni.

Kiinteyttävä kasvovoide, jossa on mikroleväöljyä. Sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle.

Sisältää mikroleviä – vihreitä aktiivisia ainesosia – vain yksi tippa sisältää 4 miljardia aktiivista solua, jotka vahvistavat ihoa joka päivä.

  • Antaa sävyä.
  • Vähentää ryppyjen näkyvyyttä.
  • Sopii vegaaneille.

Luonto ja ylellisyys - nämä ovat tärkeimmät ainesosat, jotka muodostavat sen brändin ja filosofian. "NUXE:n" luoja, joka on vakuuttunut luonnon maagisesta voimasta ja yrttiominaisuuksista, on luonut joukon tuotteita, jotka vahvistavat ihon luonnollista kauneutta ja virkistävät sitä hienovaraisilla tekstuureilla ja viettelevillä tuoksuilla. Nykyään "NUXE" on yksi kauneusalan suosituimmista brändeistä maailmassa.

1980-luvun alussa Aliza Jabès perusti pienen laboratorion Pariisiin ja päätti luoda kauneusbrändin, joka olisi tehokas ja aistillinen hänen tuotteitaan käyttäneelle naiselle. "Prodigious Oil" - ensimmäinen kuiva monitoimiöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Se oli ensimmäinen laboratorio, joka loi tuotteita kiinnostuneille naisille vuonna 1991. Uusien tuotteiden kehittämisessä laboratorio siirtyy patentoituihin kasviuutteisiin. Vuonna 2008 Aliza Jabès päätti mennä pidemmälle ja kehittää sertifioidun ekologisen ihonhoitobrändin "NUXE" "Bio-Beauté" -laboratorionsa kanssa.

"NUXE" tarjoaa äärimmäisen ihonhoidon tunteen, luonnollisen koostumuksen, uuden kuivan koostumuksen ja ainutlaatuisen tuoksun, joka antaa tasapainoisen vaikutuksen ihollemme ja hiuksillemme. Hemmottele itseäsi "NUXE" -tuotteilla.

Nuxe Merveillance Lift Kiinteyttävä päivävoide 50 ml

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Nuxe Merveillance Lift Kiinteyttävä päivävoide 50 ml

Tuotekoodi: 3481387
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,05 x 0,05 x 0,06 m, 0,05 kg
Käyttö:

Kasvovoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoide on rakenteeltaan kevyt ja sisältää erityisiä aineita, jotka suojaavat ympäristöä tupakansavun, tuulen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja biostimulaattoreilla. Yövoiteen koostumus on raskaampi, ja se on suunniteltu palauttamaan ihoa yön aikana.

Päivä
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Normaalille iholle, Kuivalle iholle
Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Kosteuttava, Kiinteyttävä
Tarkoitettu:

Ilmoita, kenelle kasvovoide on tarkoitettu: naisille, miehille tai lapsille.

Naisille
Tuotemerkki: Nuxe
Linja: Nuxe Merveillance Lift
Tilavuus, ml:

Kasvovoiteen tilavuus on määrä millilitroina tai paino grammoina purkissa.

50 ml
Näytä: Nuxe, kosteuttava kasvovoiteet, Nuxe, kiinteyttävä kasvovoiteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Nuxe tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Nuxe Merveillance Lift Kiinteyttävä päivävoide 50 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia