Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Sisley Velvet Nourishing - Ravitseva kasvovoide, 50 ml

Tuotekoodi: 3486882
TOP TUOTE
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 185
Rekisteröidy
3 70000 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sisley Velvet Nourishing - Ravitseva kasvovoide, 50 ml

Käyttö: -

Sisley Velvet Nourishing - Ravitseva kasvovoide 50ml

Tunnettu ja lahjakas liikemies Hubert d'Ornano, Sisley on lanseerannut uuden idean: kehittää kosmetiikkaa hyödyntäen teknologista kehitystä sekä yrttien ja eteeristen öljyjen parhaita ominaisuuksia. Tiiminsä työn ansiosta Sisley on lähes neljä vuosikymmentä myöhemmin yksi arvostetuimmista kosmetiikkayrityksistä maailmassa, joka tarjoaa vain laadukkaimpia tuotteita.

Sisley on kansainvälisesti tunnustettu ihonhoidon ammattilainen. Sisley tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikkien ihotyyppien tarpeisiin. Brändin tuotteisiin kuuluu laaja valikoima ihonhoitotuotteita, mukaan lukien meikinpoistoaineet, seerumit, ikääntymistä estävät voiteet, aurinkosuoja- ja hiustenhoitotuotteet ja paljon muuta.

Sisley valmistaa myös omaperäistä ja parasta dermatologista kosmetiikkaa. Naisen iho on aamusta iltaan meikin peitossa joka päivä, joten monet naiset etsivät laadukkaimpia tuotteita, jotka tarjoavat mukavuutta. Täyttääkseen naisten odotukset Sisley on luonut joukon yrttikosmetiikkaa, joka tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia naisten iholle. Sisley-kosmetiikkasarjan loi Isabelle d'Ornano yhdessä luovien asiantuntijoiden kanssa, jotka loivat innovatiivisia ja ensiluokkaisia tuotteita. Yhdistämällä väri- ja ihonhoitoteknologian Sisley on valinnut kauneimmat sävyt ja tarjoaa harmonisimmat mallistot.

Hubert ja Isabelle d'Ornano ovat myös intohimoisia tuoksusuunnittelijoita, jotka ovat aina helposti kuvitelleet korkealaatuisia ja moderneja tuoksuja, jotka korostavat ainutlaatuisuuttasi. Sisley parfyymi herätti henkiin suuren ranskalaisen Haute Parfumerien hengen ja on vuosien saatossa voittanut paikkansa kaikkien aikojen klassisten hajuvesien joukossa.

Sisley-brändi löytyy kaikilla viidellä mantereella yli 90 maassa. Tuotanto-, hallinto- ja tutkimuslaboratoriot sijaitsevat Ranskassa. Sisley-tuotteet valmistetaan huippuluokan Bloisin tehtaalla Luir-et-Cherin osastolla. Uusi tutkimus- ja kehityskeskus avattiin vuonna 2011 Pariisin alueelle. 13 hehtaarin keskuksessa on tutkimus- ja kehityslaboratoriot, logistiikkakeskus ja suurin osa yhtiön hallintopalveluista.

Sisley Velvet Nourishing - Ravitseva kasvovoide, 50 ml

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sisley Velvet Nourishing - Ravitseva kasvovoide, 50 ml

Tuotekoodi: 3486882
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,09 x 0,09 x 0,07 m, 0,1 kg
Käyttö:

Kasvovoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoide on rakenteeltaan kevyt ja sisältää erityisiä aineita, jotka suojaavat ympäristöä tupakansavun, tuulen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja biostimulaattoreilla. Yövoiteen koostumus on raskaampi, ja se on suunniteltu palauttamaan ihoa yön aikana.

Päivä
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Kaikille ihotyypeille, Kuivalle iholle
Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Ravitseva
Tarkoitettu:

Ilmoita, kenelle kasvovoide on tarkoitettu: naisille, miehille tai lapsille.

Naisille
Tuotemerkki: Sisley
Tilavuus, ml:

Kasvovoiteen tilavuus on määrä millilitroina tai paino grammoina purkissa.

50 ml
Näytä: Sisley, ravitseva kasvovoiteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Sisley tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sisley Velvet Nourishing - Ravitseva kasvovoide, 50 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia