Johnson's

Vartaloöljy lapsille Johnsons baby Cotton Touch, 200 ml

Lisätiedot:
Tyyppi: Öljyt
Tilavuus: 200 ml
Tuotekoodi: 2975998
899
Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 6. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 10. huhtikuuta (599 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 10. huhtikuuta (599 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus Postin noutopisteeseen 10. huhtikuuta (599 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus kotiinkuljetuksella 10. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Vartaloöljy lapsille Johnsons baby Cotton Touch, 200 ml

Käyttö:levitä vartalolle ja hiero pyörivin liikkein.

Johnson's on sitoutunut jakamaan pitkäaikaisen kokemuksesi ja auttamaan sinua löytämään ihosi pehmeyden ja kauneuden, jotta voit aina olla paras versio itsestäsi! Johnson's on toiminut yli 125 vuotta ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka ovat ihanteellisia paitsi lapsille myös heidän vanhemmilleen. Johnson's tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää vain herkkiä, tehokkaita tuotteita, jotka ovat hyvä sijoitus kauniiseen ja terveeseen ihoon, aina kasvojen puhdistusaineista ja -voiteista suihkugeeleihin, shampoihin ja henkilökohtaiseen hygieniatuotteisiin. Johnsonin uudet ja parannetut tuotteet ovat vieläkin herkempiä vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Tuotteet on valmistettu huolella valituista ainesosista, jotka on tehty 100 % hellävaraisiksi vauvan herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat turvallisia; ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, sulfaatteja, saippuoita ja väriaineita.

Johnsonin brändi on yli 125 vuoden ajan ollut sitoutunut parantamaan vanhempien ja pienten lasten elämää. Yhtenä maailman parhaista terveydenhuolto organisaatioista Johnson työskentelee maailmanlaajuisten terveydenhuoltovirastojen, lääkäreiden, kätilöiden, sairaanhoitajien ja monien alansa ammattilaisten kanssa ymmärtääkseen vauvojen ainutlaatuiset tarpeet kaikissa ikä- ja kehitysvaiheissa. Johnsonin kumppani on Royal Obstetrics College (RCM) ja he tekevät tiivistä yhteistyötä lääkärien ja sairaanhoitajien yhdistyksen (CPHVA) kanssa. Seminaareja ja esitelmiä järjestetään ympäri vuoden. Tavoitteena on tehdä yhteistyötä ja olla vuorovaikutuksessa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja tarjota jokapäiväiseen työhön tarvittavat resurssit ja tutkimus. Yhdessä muiden maailmanlaajuisten ihonhoitoyhtiöiden kanssa Johnson & Johnson on tuottanut 90 % kaikista julkaisuista ja vertaisarvioidusta tieteellisestä kirjallisuudesta vauvan ihonhoitoon liittyen. Johnsonin uraauurtava tutkimus vauvanhoidosta ja tiukat kliiniset standardit ovat muokanneet sitä, mikä on parasta vauvoille ja heidän vanhemmilleen kaikkialla maailmassa.

Vartaloöljy lapsille Johnsons baby Cotton Touch, 200 ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Vartaloöljy lapsille Johnsons baby Cotton Touch, 200 ml

Tuotekoodi: 2975998
Kategoria: Lasten ja äitiysajan kosmetiikka
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,13 x 0,04 x 0,22 m, 0,3 kg
Tarkoitettu: Vauvoille, lapsille
Tyyppi: Öljyt
Näytä: Johnson's, Öljyt lasten ja äitiysajan kosmetiikka
Tavaramerkki: Johnson's
Tilavuus: 200 ml
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Johnson's tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Vartaloöljy lapsille Johnsons baby Cotton Touch, 200 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu