Koristekosmetiikkasarja Urban Decay Good to Go: meikinkiinnitysaine, 30 ml + ripsiväri, 13 ml + huulipuna n.s405, 3,4 g.

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Meikin kiinnityssuihkeet
Tuotekoodi: 8498042
8030
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

13. toukokuuta

000

Postin pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Postin noutopiste

15. toukokuuta

599

Matkahuollon pakettiautomaatti

15. toukokuuta

599

Matkahuollon noutopiste

15. toukokuuta

599

Kotiinkuljetus

15. toukokuuta

1299

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.


Tuotteen kuvaus: Koristekosmetiikkasarja Urban Decay Good to Go: meikinkiinnitysaine, 30 ml + ripsiväri, 13 ml + huulipuna n.s405, 3,4 g.

Käyttö:Käytä tarkoitetulla tavalla.

Urban Decay Good to Go -meikkipakkaus sopii täydellisesti modernille naiselle, joka arvostaa pitkäkestoista ja virheetöntä meikkiä. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat nopean mutta täydellisen meikkilookin, ja sen tuotteiden luvataan kestävän koko päivän. Pakkauksen kompakti koko tekee siitä täydellisen valinnan liikkeellä oloon ja matkoille.

  • Make-up Fixer: kevyt meikin kiinnityssuihke, joka varmistaa, että meikki pysyy virheettömänä ja että meikki pysyy raikkaana ja muuttumattomana tuntikausia.
  • Ripsiväri: muutamalla pyyhkäisyllä saat rohkeat ja näyttävät ripset, jotka sopivat täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin.
  • Runsaspigmenttinen huulipuna: n.s405 on monipuolinen väri, joka sopii mihin tahansa asuun ja tuo lookkiin ripauksen glamouria pehmeän levittymisensä ja pitkäkestoisuutensa ansiosta.
  • Erityisesti naisille suunniteltu: tämä valikoima vastaa naisen meikkirutiinin tarpeisiin ja tuottaa helposti ammattimaisen lopputuloksen.

Yleiset tuotetiedot: Koristekosmetiikkasarja Urban Decay Good to Go: meikinkiinnitysaine, 30 ml + ripsiväri, 13 ml + huulipuna n.s405, 3,4 g.

Tuotekoodi: 8498042
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,19 x 0,05 x 0,23 m, 0,06 kg
Tilavuus: 30 ml
Tarkoitettu: Naisille
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Meikin kiinnityssuihkeet
Näytä: Urban Decay, meikin kiinnityssuihkeet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Urban Decay
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Urban Decay tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Koristekosmetiikkasarja Urban Decay Good to Go: meikinkiinnitysaine, 30 ml + ripsiväri, 13 ml + huulipuna n.s405, 3,4 g.
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu