Meikkipohja Sisley Phyto-Teint Nude, 000N Snow, 30 ml

(0)
Lisätiedot:
Tyyppi: Meikkivoiteet
Tuotekoodi: 8498497

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Meikkipohja Sisley Phyto-Teint Nude, 000N Snow, 30 ml

Käyttö:Levitä tasaisesti iholle

Sisley Phyto-Teint Nude Foundation 000N Snow on ylellinen valinta naisille, jotka haluavat luonnollisen, mutta täydellisen ihonvärin. Painoton koostumus antaa tuskin tuntuman, joka jättää ihon tasaiseksi ja säteileväksi. Räätälöity niille, jotka arvostavat korkealuokkaisia kosmeettisia innovaatioita, tämä meikkivoide antaa virheettömän ulkonäön jokaiseen tilanteeseen.

  • Pehmeä peittävyys: Sisleyn asiantuntemuksen ansiosta se voi luoda meikkivoiteen, joka sulautuu vaivattomasti ihoon ja antaa tasaisen lopputuloksen ilman, että se painaa perinteistä meikkiä.
  • Täydellinen jokapäiväiseen käyttöön: Phyto-Teint Nude -meikkivoiteen kevyt koostumus ja luonnollinen lopputulos sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön, sillä se tuntuu miellyttävältä koko päivän ajan.
  • Ylellinen koostumus: Tässä meikkipohjustusvoiteessa on Sisley-tuotemerkiltä odotettua laatua, ja se on suunniteltu niille, jotka etsivät meikkirutiinissaan ylellisyyttä.
  • Suunniteltu naisille: muotoiltu erityisesti naisten ihonhoito- ja kauneudenhoitotarpeet huomioon ottaen, jotta se sopii heidän ainutlaatuiseen ihonväriinsä.

Tunnettu ja lahjakas liikemies Hubert d'Ornano, Sisley on lanseerannut uuden idean: kehittää kosmetiikkaa hyödyntäen teknologista kehitystä sekä yrttien ja eteeristen öljyjen parhaita ominaisuuksia. Tiiminsä työn ansiosta Sisley on lähes neljä vuosikymmentä myöhemmin yksi arvostetuimmista kosmetiikkayrityksistä maailmassa, joka tarjoaa vain laadukkaimpia tuotteita.

Sisley on kansainvälisesti tunnustettu ihonhoidon ammattilainen. Sisley tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikkien ihotyyppien tarpeisiin. Brändin tuotteisiin kuuluu laaja valikoima ihonhoitotuotteita, mukaan lukien meikinpoistoaineet, seerumit, ikääntymistä estävät voiteet, aurinkosuoja- ja hiustenhoitotuotteet ja paljon muuta.

Sisley valmistaa myös omaperäistä ja parasta dermatologista kosmetiikkaa. Naisen iho on aamusta iltaan meikin peitossa joka päivä, joten monet naiset etsivät laadukkaimpia tuotteita, jotka tarjoavat mukavuutta. Täyttääkseen naisten odotukset Sisley on luonut joukon yrttikosmetiikkaa, joka tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia naisten iholle. Sisley-kosmetiikkasarjan loi Isabelle d'Ornano yhdessä luovien asiantuntijoiden kanssa, jotka loivat innovatiivisia ja ensiluokkaisia tuotteita. Yhdistämällä väri- ja ihonhoitoteknologian Sisley on valinnut kauneimmat sävyt ja tarjoaa harmonisimmat mallistot.

Hubert ja Isabelle d'Ornano ovat myös intohimoisia tuoksusuunnittelijoita, jotka ovat aina helposti kuvitelleet korkealaatuisia ja moderneja tuoksuja, jotka korostavat ainutlaatuisuuttasi. Sisley parfyymi herätti henkiin suuren ranskalaisen Haute Parfumerien hengen ja on vuosien saatossa voittanut paikkansa kaikkien aikojen klassisten hajuvesien joukossa.

Sisley-brändi löytyy kaikilla viidellä mantereella yli 90 maassa. Tuotanto-, hallinto- ja tutkimuslaboratoriot sijaitsevat Ranskassa. Sisley-tuotteet valmistetaan huippuluokan Bloisin tehtaalla Luir-et-Cherin osastolla. Uusi tutkimus- ja kehityskeskus avattiin vuonna 2011 Pariisin alueelle. 13 hehtaarin keskuksessa on tutkimus- ja kehityslaboratoriot, logistiikkakeskus ja suurin osa yhtiön hallintopalveluista.

Meikkipohja Sisley Phyto-Teint Nude, 000N Snow, 30 ml

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Meikkipohja Sisley Phyto-Teint Nude, 000N Snow, 30 ml

Tuotekoodi: 8498497
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,04 x 0,07 x 0,08 m, 0,08 kg
Tilavuus: 30 ml
Tarkoitettu: Naisille
Tyyppi: Meikkivoiteet
Näytä: Sisley, meikkivoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Sisley
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Sisley tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (0)

Meikkipohja Sisley Phyto-Teint Nude, 000N Snow, 30 ml
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu