Puuterivoide SPF15 Chanel Vitalumière Aqua 30 ml, 22 Beige Rose

4 (1)
Lisätiedot:
Tyyppi: Meikkivoiteet
Tuotekoodi: 514233

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Puuterivoide SPF15 Chanel Vitalumière Aqua 30 ml, 22 Beige Rose

Käyttö:Käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä saadaksesi täyden hyödyn jauhekerman aistinvaraisista ominaisuuksista. Peitä kasvot puuterilla liikkuen keskeltä ulospäin.

Ainesosat:AQUA (VESI) METYLITRIMETIKONE ETYYLIHEKSYYLIMETOKSIKANAMAATTI TITAANIDIOKSIDI (NANO) ALKOHOLI DIMETIKONE FENYLITRIMETIKONE BUTYLEENIGLYKOLI TALKKI ISODODEKAANI POLYMETYLSILSKIKSAANI AKRYLAATIT / POLYTRIMETYLISILOKSYMETAKRYLAATTIKOPOLYMERI | POLYMETYYLIMETAKRYLAATTI NELUMBO NUCIFERA KUKKAVESI PEG-10 DIMETIKONE | ALUMIINI DIMETIKONE / PEG-10/15 RISKIPOLYMERI STEARIINIHAPPO ALUMIINIHYDROKSIDI FENOKSIETANOLI MAGNESIUM SULFAATTI PARFUM (HAJU) TRIETOKSIKAPRYLYYLISILAANI METYYLIPARABEENI NATRIUMHYALURONAATTI TOKOFERYLIASETAATTI DIPROPYLEENIGLYKOLI POLYURETAANI-15 | BHT LAMINARIA DIGITATA -UUTE TOKOFEROLI | PROPYYLIPARABEENI ETYYLIPARABEENI [+ / - (SAATTAA SISÄLTÄÄ) CI 77007 (ULTRAMARINES) CI 77491, CI 77492, CI 77499 (RATAOKSIDI) CI 77891 (TITANIDIOKSIDI) KIILLE] IL18A-I

Seuraavan sukupolven kermainen jauhekoostumus. Ennennäkemätön kokemus. Lyömätön tulos. Kevyt ja helppokäyttöinen; VITALUMIÈRE AQUA. Käytä puuterivoidetta ajattelematta sitä.

Puuterivoide sisältää UVB-suodattimia (SPF15) ja mineraaleja suojaamaan ihoa haitalliselta auringonvalolta.

Chanel

Chanel-tuoksujen historia on kuin luovuuden ihmemaa, joka jatkuu aina nykypäivään saakka. Vuonna 1974 Chanel esitteli tuoreimman tuoksu-uutuuden. Vuonna 1979 Jacques Polgesta tuli Chanelin kolmas parfymööri ja ensimmäinen hänen luomansa naisten tuoksu, joka julkaistiin vuonna 1984, oli täyteläinen, tyylikäs ja naisellinen - Coco.

Vuodesta 2007 alkaen Chanelin tuoksuille alkoi uusi aikakausi ja sen tuloksena syntyi Les Exclusifs. Jacques Polge inspiroitui Chanelin muotitalon rikkaasta perinnöstä ja ennen kaikkea ainutlaatuisista ainesosista. "Tuoksua suunnitellessa leikin aina erilaisilla tuoksunuoteilla, jotta voisin tarjota uusia ja kiehtovia yhdistelmiä", selittää J. Polge.

Chanel on ainutlaatuinen muotitalo, joka kasvattaa suurimman osan ainesosista itse. Muotitalon omistuksessa on edelleen ruusu- ja jasmiinipuutarha. Tämä muotitalo ei ole koskaan tyhjä tai tuntematon. Sille on aina ollut ominaista eleganssi, syvyys tai päinvastoin keveys, hienovaraisuus ja tietysti ylellisyys.

Puuterivoide SPF15 Chanel Vitalumière Aqua 30 ml, 22 Beige Rose Chanel

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Puuterivoide SPF15 Chanel Vitalumière Aqua 30 ml, 22 Beige Rose

Tuotekoodi: 514233
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,05 x 0,05 x 0,12 m, 0,1 kg
Tilavuus: 30 ml
Tarkoitettu: Naisille
Tyyppi: Meikkivoiteet
Näytä: Chanel, meikkivoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Tuotemerkki: Chanel
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Chanel tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista.

Arviot ja arvostelut (1)

Puuterivoide SPF15 Chanel Vitalumière Aqua 30 ml, 22 Beige Rose
4

(1 asiakasarvio)

5 tähteä
(0)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)

0%

asiakkaista suosittelee tätä tuotetta

Arvostele tämä tuote

Lisätiedot ja säännöt

Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.

Kirjoita arvostelu
Riikka V.
30.12.2022

Myyjä: Hobbyhall.fi

Petyin pahasti, ei lähellekkään chanelin tasoa.