Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!
Barry M

Barry M

Lisätiedot:
Vedenkestävä: Ei ole määritelty
Väri: Monivärinen
Tuotekoodi: 2977053

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Barry M

Käyttö:Tam skirtu šepetėliu denkite šešėlius ant nuvalytų akių vokų.

Neon Brights akių šešėlių paletėje iš Barry M prekės ženklo yra 9 giliai pigmentuotos spalvos. Su šia palete jūs nežinosite, kuriuos atspalvius naudoti pirmiausia. Išraiškingam, drąsiam ir beprotiškam makiažui.

Luomiväripaletit

Luomiväripaletissa on useita sävyjä, jotka kuuluvat yleensä samaan väriryhmään tai ovat ainakin toisiaan täydentäviä sävyjä. Spektrin toisessa päässä on vaaleampia sävyjä (korostamiseen ja kirkastamiseen), sitten keskiruskeita sävyjä (pohjasävyiksi) ja sitten tummia sävyjä (rajaukseen ja määrittelyyn). Joskus niiden pintakäsittely yhdistetään kiiltäviin varjoihin ja joskus korostavaan, kirkkaaseen väriin. Jokainen paletti on erilainen, joten sinun kannattaa käyttää omaa tuntumaasi valitaksesi, mitä palettia käytät useimmin. Paletteja on useita erilaisia, mutta yleisesti ottaen niitä on kolmea eri tyyppiä: 1) nudes/neutraalit paletit, jotka tarjoavat imartelevia beigen, ruskean ja karamellin sävyjä 2) trendipaletit, jotka tarjoavat tämän hetken värejä ja 3 ) savusilmäpaletit, jotka on suunniteltu niin, että ne tarjoavat kaiken tarvittavan savusilmän luomiseen.

Yleiset tuotetiedot: Barry M

Tuotekoodi: 2977053
Kategoria: Silmämeikit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,19 x 0,05 x 0,12 m, 0,25 kg
Tyyppi: Luomiväripaletit
Näytä: Barry M, luomiväripaletit silmämeikit
Vedenkestävä: Ei ole määritelty
Tuotemerkki: Barry M
Tilavuus: 12.6 g
Tarkoitettu: Naisille
Väri: Monivärinen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Barry M tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Barry M
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu