Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Kylpysetti IDC Institute Smoothie Mini Watermelon

Tuotekoodi: 3482517
TOP TUOTE
Tavaramerkki:
Tarkoitettu:
IDC
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 003
Rekisteröidy
279
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kylpysetti IDC Institute Smoothie Mini Watermelon

Käyttö: Levitä iholle ja hiero.

IDC Institute Smoothie Mini Set peittää kehosi uskomattomilla hedelmäaromeilla!

Anna kehollesi sen ansaitsemaa hoitoa!

Setti sisältää:

  • Kylpypommi, 100 g 
  • Vartalokuorinta 100 ml

Kanadalainen kosmetiikkayritys IDC Dermo kehittää kosmetiikkaa lääketieteen viimeisimmän kehityksen pohjalta ja valmistaa tuotteita, jotka parantavat ihon kauneutta. IDC Dermon kaava perustuu hyvin määriteltyyn ja yksinkertaiseen ideaan: luoda älykkäitä, monikäyttöisiä kosmeettisia kaavoja, jotka takaavat hyvän tuloksen ja joita voidaan kutsua ensiluokkaisiksi ihonhoitotuotteiksi. Yksinkertaiset mutta tehokkaat kaavat ovat seurausta yrityksen ainutlaatuisesta ja kattavasta lähestymistavasta lääketieteeseen ja kauneuteen. Tunnettu tutkija tohtori Eric Dupont on julkaissut ensimmäisen IDC-ihonhoitosarjan, joka käsittelee kaikkia 16 ihon ikääntymisprosessia ja tarjoaa näkyviä tuloksia, joiden avulla voit löytää ihosi parhaan version. IDC on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja, ja sen tuotteilla on hyvä maine kuluttajien ja kauneusalan ammattilaisten keskuudessa. IDC:llä on yksinkertainen mutta ratkaiseva usko: anna tieteen johtaa. Kaikki IDC:n väitteet tuotteiden ja ihon tuloksista perustuvat tieteelliseen näyttöön.

Tuotteet on suunniteltu korjaamaan ihon epätasaisuuksia, ehkäisemään varhaisen ikääntymisen merkkejä ja edistämään ihon nuorekkuutta. Tämän ainutlaatuisen lähestymistavan avulla voit saavuttaa säteilevän ja terveen ihon huolehtimalla siitä sekä sisältä että ulkoa. IDC-tuotteet sisältävät tiivistettyjä ainesosia, jotka eivät ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Tuotteen luominen perustuu ihotautilääkäreiden tiimiin, joka on ihon ikääntymisen tutkimuksen eturintamassa. Koostumukset on kliinisesti testattu ja niitä käytetään tuotteissa, joilla on näkyvä positiivinen vaikutus ihoon. IDC-ihonhoitotuotteiden koostumus on erityinen ja sen vahvistavat erittäin turvalliset ja todistetut tuotteet. Tämän todistaa patentoitu REGEN (16) -tekniikka, joka on kliinisesti todistettu tehokkaaksi.

"Ammattilaisten ja kauneuden asiantuntijoiden tiimimme tulee useista globaaleista yrityksistä ja keskittyy lääkkeisiin, lääkinnällisiin laitteisiin, terveyteen ja kauneuteen. Joka päivä etenemme IDC Derm -kaavan kanssa auttaaksemme asiakkaitamme kaikkialla maailmassa olemaan terveempiä "- perustaja Lucas Dupont.

Kylpysetti IDC Institute Smoothie Mini Watermelon

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kylpysetti IDC Institute Smoothie Mini Watermelon

Tuotekoodi: 3482517
Kategoria: Vartalokuorinnat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,12 x 0,12 x 0,1 m, 0,2 kg
Tavaramerkki: IDC
Mukana: Kokoelmat
Tarkoitettu: Naisille
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki IDC tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kylpysetti IDC Institute Smoothie Mini Watermelon kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia