KARA tuoli, vaaleanpunainen sametti/puiset jalat, x4

Tuotekoodi: 3474847
Tyyppi:
Materiaali:

Tiedot huonekalujen valmistuksessa käytetystä materiaalityypistä.

Määrä setissä:

Sarjan tuolien lukumäärä näkyy.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 239
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: KARA tuoli, vaaleanpunainen sametti/puiset jalat, x4

4x KARA tuoli:

Moderni muotoilu yhdistyy erinomaiseen ergonomiaan
KARA tuolimalli sopii täydellisesti olohuoneeseen, toimistoon, makuuhuoneeseen tai ruokasaliin
toimivuus, yksinkertainen muoto ja kestävyys ovat KARA-tuolin tärkeimmät edut
Tuolit ovat VAALEANPUNAISIA ja niissä on PUUN väriset jalat
Mitat : (+ - 1 cm):

tuolin korkeus - 87 cm
istuimen korkeus - 49 cm
tuolin leveys - 44,5 cm
istuimen leveys - 44,5 cm
tuolin syvyys - 50,5 cm
istuinosan syvyys - 38 cm
Tekniset tiedot:

istuimen materiaali: veluuri
jalat - metallia
paino - noin 4,1 kg
maksimikuormitus - 120 kg

Ruokapöydän tuolit

Etsitkö tuoleja uuteen ruokailuhuoneeseen tai suunnitteletko keittiön sisustuksen päivittämistä? Valikoimastamme löytyy yli 8000 erilaista ruokatuolia. Etsitpä sitten moderneja, teollisia, skandinaavistyylisiä tuoleja tai klassisia korkeaselkätuoleja – meiltä jokainen löytää varmasti mieleisesi vaihtoehdon. Valikoimastamme löytyy monia korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja ruokatuoleja, jotka tuovat ylellistä ja eksklusiivista tyyliä kotisi sisustukseen. Nämä ovat metallista, massiivipuusta, muovista valmistettuja tuoleja, jotka on päällystetty velouurilla, kuvakudoksella, sametilla, aidolla tai keinonahalla. Ruokailuhuoneen koosta riippuen voit valita kahden tai jopa kahdeksan tuolin sarjan tai ostaa ne yksitellen. Kauniit tuolit odottavat jo sinua, sinun tarvitsee vain päättää väristä ja materiaalista.


Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. KARA tuoli, vaaleanpunainen sametti/puiset jalat, x4 pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

KARA tuoli, vaaleanpunainen sametti/puiset jalat, x4

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: KARA tuoli, vaaleanpunainen sametti/puiset jalat, x4

Tuotekoodi: 3474847
Kategoria: Ruokapöydän tuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1 x 0,8 x 0,6 m, 25 kg
Väri: Pinkki
Tyyppi: Ruokapöydän tuolit
Materiaali:

Tiedot huonekalujen valmistuksessa käytetystä materiaalityypistä.

Sametti, Puu
Määrä setissä:

Sarjan tuolien lukumäärä näkyy.

4
Tyyli:

Näyttää mihin sisustustyyliin huonekalut kuuluvat ja mihin sisustustyyliin huonekalut sopivat paremmin.

Moderni
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Istuinkorkeus:

Tietoja tuolin istuinosan korkeudesta.

49 cm
Leveys: 44.5 cm
Korkeus: 87 cm
Syvyys: 50.5 cm
Näytä: Ei ole määritelty, ruokapöydän tuolit ruokapöydän tuolit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä KARA tuoli, vaaleanpunainen sametti/puiset jalat, x4 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia